|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: بارسا ترکووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووند! ایووووووووووووووووووووووووووووووووووووول!
مسی با حرکت گل دومش رفت که توپ طلا رو بگیره
MESSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: دمش گرم خیلی حال کردم! اینه بارسا! اینه فوتبال واقعی! خیلی حال کردم نمی تونم بخوابم الان 
خدایی رونالدو گل زد ، مسی هم گل زد ولی این کجا و آن کجا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: دمش گرم خیلی حال کردم! اینه بارسا! اینه فوتبال واقعی! خیلی حال کردم نمی تونم بخوابم الان 
بارســــــــــــــــــــــا خــــــــــــــود عشــــــــــــقه
یــــــــــــاخدا ســــــــه تا طفلی بابام بهنگام رفتن خونه رو هوا از خواب بیدار شد البته داداشم زیادی گودزیلاس
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RMO - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ق.ظ
هیچ لذتی بالاتر از این نیست که یه نفر رو که به طرز عجیبی مرموزه و در دنیای مجازی با اسم مخفف وارد میشه رو پیدا کنی
اصلا هر موقع به قصد این مدل تحقیقات دست به کیبرد میبرم تمام کائنات دست به دست هم میدن تا من به هدفم برسم
کائنات محترم لطفا در سایر امور هم بنده رو یاری کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ق.ظ
اشاره به فرد خاصیم نباشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RMO - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اشاره به فرد خاصیم نباشه
باید یه پیش زمینه شناختی از شخص مورد نظر داشته باشم و در واقع با توجه به هویت واقعی به هویت مجازیش پی ببرم!
از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من تا چند وقت پیش فکرمیکردم نام کاربریتون "بچه کوچولو" هستش.سوتفاهم نشه ها من کلمات رو حرف به حرف نمیخونم، شکل کلیش رو میخونم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ق.ظ)RMO نوشته شده توسط: هیچ لذتی بالاتر از این نیست که یه نفر رو که به طرز عجیبی مرموزه و در دنیای مجازی با اسم مخفف وارد میشه رو پیدا کنی
نام کاربری خودتونم مخففه.
حالا کدوم کاربر منظورتونه. بگید تا شش رو تحویل بدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اقا نوه هسته بادومه. نشنیدید تا حالا؟
نوه هسته بادومه!! جلق الخالق من تازه اینو فهمیدم فکر نمیکردم خشک بار هم نوه نتیجه داشته باشن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اقا نوه هسته بادومه. نشنیدید تا حالا؟
نوه هسته بادومه!! جلق الخالق من تازه اینو فهمیدم فکر نمیکردم خشک بار هم نوه نتیجه داشته باشن 
وقتی عمه یا خاله شدید براتون جا میفته!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RMO - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ
اینجا که اکثرا همه با نام های مستعار و مخفف میاند.منظور من شبکه های اجتماعی بودش.ولی عجالتا یکی از نام های کاربری رو به انتخاب خودتون رمزگشایی کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان صندلی داغ منهدم گشت؟ من دیشب هر کار کردم نتونستم برم الان دیدم پستش نیست گویا؟
RMO آواتارت رو خیلیییییییییییی دوست دارم! چقدر جیگر این دخمرکوچولو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: سلام دوستان صندلی داغ منهدم گشت؟ من دیشب هر کار کردم نتونستم برم الان دیدم پستش نیست گویا؟
حال میده جفت لپاشو بگیرن بکشن تا جیغش در بیاد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: چقدر تصمیم گرفتن سخته. فکر آینده داره نابودم می کنه.
کاش ۱۰۰۰ سال پیش دنیا اومده بودم.
۱۳۹۴-۱۰۰۰=۳۹۴
واقعا فکر میکنید اون سال اوضاع بهتری نسبت به الان میتونستید داشته باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقلش اینه که از وبا و کزاز و طاعون و طاسی و ... خبری نیست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: ۱۳۹۴-۱۰۰۰=۱۲۹۴

اشتباه لپی بود

(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: اره خوب حداقل دغدغه های زندگی امروزی رو نداشتم.
من همه ی عواقبش رو قبول می کنم. طاعون، وبا و کلا همه چی.
بهترینش اینه که تا الان دیگه نبودم. تموم شده بود همه چی.
ینی تا این حد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RMO - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: سلام دوستان صندلی داغ منهدم گشت؟ من دیشب هر کار کردم نتونستم برم الان دیدم پستش نیست گویا؟
حال میده جفت لپاشو بگیرن بکشن تا جیغش در بیاد. :D
دلم به حال اون بچه ای که قراره در آینده شما پدرش بشید میسوزه :D بیچاره همیشه کبوده!
اینم از عوارض شریف رفتنه دیگه.احساسات فدای کسب علم میشه :D من که از شریف رفتن منصرف شدم :P
|