|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: من بی تقصیرم من اغفال شده بیدم!
قبول کردیم. اما متاسفانه ساعت اداری تموم شده بید. برو فردا بیا یه فکری به حالت بکنیم .
تازه فردا پروندت بره پیشه خانم بچه مثبت تایید بشه. پس فردا هم دوباره بیا تا ببریم پیش آقا فرداد ببینیم چی میشه. چه کار کنیم دیگه .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - narges_r - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: البته منظور من بچه های فهیم مانشتی بود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خودتون بفرماین نوع بستنیشو: دی یه جوری که ورشکست نشم .
من دانشگاه تهران قبول بشم به من از این کیمهای ۲۰۰ تومنی بده بخدا من راضیم
اصلا نه من به شما بستنی میدم
هر بستنی که بخوای
اصلا شام میدم
شام در رستوران....![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
این ضمیر " شما" منظور ۱۲۷۵۰ نفر مانشته دیگه ؟![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
من پیشنهاد میکنم ایشان "بن" بشن تا بروند حسابی درس بخونن و قبول بشن دانشگاه تهران . بنفع همه است.
فکر کنم رستورانش را هم من بگم . همان برج میلاد خوبه.
من امروز حالم خوب نبود ولی اینهمه دست و دلبازی واقعا" آدم حالش خوب میشه.![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
فکر کنم باید برم پستو ویرایش کنم و به جای شما از ضمیر تو استفاده کنم البته با عرض پوزش از بچه مثبت عزیز ولی این بی ادبیه منو اینجا بپذیرند چون اینجوری باید بااین حرف اقا فرداد قید دانشگاه تهران که چه عرض کنم قید هرچی دانشگاه در تهرانو بزنم![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
کلا اینجا همه به فکر این هستن که هرجور شده یه شامی شیرینی ای .... باهر عنوانی خودشونو مهمون کنن اونم برج میلاد خیلی باید حواسو جمع کرد![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
رحم کنید تورو خدا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - maryami - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: من بی تقصیرم من اغفال شده بیدم!
قبول کردیم. اما متاسفانه ساعت اداری تموم شده بید. برو فردا بیا یه فکری به حالت بکنیم .
تازه فردا پروندت بره پیشه خانم بچه مثبت تایید بشه. پس فردا هم دوباره بیا تا ببریم پیش آقا فرداد ببینیم چی میشه. چه کار کنیم دیگه .
بابا این مانشت کلی شب زنده دار داره در حد لالیگا!
به یکی بدید امضا کنه!
ثواب داره! جوونی کرده! جو گیر شده یه حرفی زده!
آقا زیاد سخت نگیرین. گناه دارن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: من بی تقصیرم من اغفال شده بیدم!
به یکی بدید امضا کنه!
حالا که میبینم از کرده خود نادمی به خاطر maryami خانم قبوله.
فقط خواهشا شیرنیو بذار تو پاکت یواش از زیره میز بده بیاد , خواهشا دلار باشه. حاله تبدیلشو ندارم.ضمنا حق بقیه رو هم در نظر بگیر .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - maryami - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: من بی تقصیرم من اغفال شده بیدم!
به یکی بدید امضا کنه!
حالا که میبینم از کرده خود نادمی به خاطر maryami خانم قبوله.
فقط خواهشا شیرنیو بذار تو پاکت یواش از زیره میز بده بیاد , خواهشا دلار باشه. حاله تبدیلشو ندارم.ضمنا حق بقیه رو هم در نظر بگیر .
مخصوصا منننننننن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: گابریل گارسیا مارکز:
زندگی آنچه زیستهایم نیست. بلکه آن چیزی است که بیاد میآوریم تا روایتش کنیم
الان تو پاکت اینو گذاشتی دادی. باهات شوخی داریم. یا تو با ما شوخی داری .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: من دانشگاه تهران قبول بشم به من از این کیمهای ۲۰۰ تومنی بده بخدا من راضیم
هر بستنی که بخوای
اصلا شام میدم
من شام نمی خوام: دی معجون انبه توت فرنگی آناناس با خامه و شکلات می خوام . ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اگه شامم خواستین بدین فقط مغز و زبون بهاران
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - narges_r - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: من دانشگاه تهران قبول بشم به من از این کیمهای ۲۰۰ تومنی بده بخدا من راضیم
هر بستنی که بخوای
اصلا شام میدم
من شام نمی خوام: دی معجون انبه توت فرنگی آناناس با خامه و شکلات می خوام . ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اگه شامم خواستین بدین فقط مغز و زبون بهاران ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
واقعا که بچه مثبتی...![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مدیرای دیگه که شام در برج میلاد میخوان یاد بگیرن!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ق.ظ
کلا مدیرای مانشت فقط دنباله شامن. پس این حقوق ۱۰۰۰ دلاریی که ماهانه دکتر به حسابتون واریز میکنه رو چی کار میکنین .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - narges_r - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ق.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: کلا مدیرای مانشت فقط دنباله شامن. پس این حقوق ۱۰۰۰ دلاریی که ماهانه دکتر به حسابتون واریز میکنه رو چی کار میکنین .
حالا که دکتر نیست یکم غیبتشو بکنم حالا بعدا میرم ازش حلالیت میگیرم![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
اخه خود دکتر جان هم همش یا دنبال شیرینی گرفتنه یا سوغات گرفتن![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
دیگه مدیراشونم جاخود داره این استراتژی رئیسشونو در پیش بگیرن![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خداحافظ بچهها من بن شدم تموم شد رفت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ق.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: کلا مدیرای مانشت فقط دنباله شامن. پس این حقوق ۱۰۰۰ دلاریی که ماهانه دکتر به حسابتون واریز میکنه رو چی کار میکنین .
می زنیم به یه زخم زندگی!! خرج داره زندگی عزیز
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: هر کی سال دیگه دانشگاه تهران قبول شه یه بستنی مهمون من ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
پس من انتقالی میگیرم میام دانشگاه شما بستنی چی میدید حالا؟!!!!
می خواید خرجتون زیاد نشه چند نفری یه خانواده بگیرید چطوره ؟!!!![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
من هم هرکی سال بعد شریف قبول شه ازش یه بستنی می گیرم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) اگه دکتری قبول شه (نمی گم شام که دوباره بهم گیر بدن ) ازش ۵ تا بستنی می گیرم![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: البته منظور من بچه های فهیم مانشتی بود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خودتون بفرماین نوع بستنیشو: دی یه جوری که ورشکست نشم .
من دانشگاه تهران قبول بشم به من از این کیمهای ۲۰۰ تومنی بده بخدا من راضیم
هر بستنی که بخوای
اصلا شام میدم
یکی پیدا شده شام میده![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شریف قبوب شید به من شام میدید؟!!!!![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
به اقای barca: ارسالای من که گفتم دو روز پس از ارسال حذف می شن که تاپیک خلوت شه یهو فردا میاید می بینید تاپیک نصف شده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: حالا که دکتر نیست یکم غیبتشو بکنم حالا بعدا میرم ازش حلالیت میگیرم![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
اخه خود دکتر جان هم همش یا دنبال شیرینی گرفتنه یا سوغات گرفتن![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
دیگه مدیراشونم جاخود داره این استراتژی رئیسشونو در پیش بگیرن![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خداحافظ بچهها من بن شدم تموم شد رفت![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
تاکتیکشونه:
اول آدمو معتاد میکنن. خوب که خمار شدی اونوقت برای ورود به مانشت ازت شیرینیو شام میخوان .
الکی نیست که همشون پولدارن از جیبه خودشون که خرج نمیکنن .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: حالا که میبینم از کرده خود نادمی به خاطر maryami خانم قبوله.
نمی شه قانون قانونه پارتی بازی نداریم.اقای sasanlive زیر میزی گرفتن بنابراین باید تنبیه بشن به مدت یه هفته حق ارسال پست تو این تاپیک رو ندارن![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) (فکر کنم تنبیه خیلی خوبیه خوب جواب بده![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: می زنیم به یه زخم زندگی!! خرج داره زندگی عزیز ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
آخه این چه زخمیه. زخمه شمشیرم بود دیگه الان خوب میشد.
به نظر من میره تویه یه حساب مشترک توی سوییس.فقط مواظب باشین جناب دکترو آقا فرداد سهمتونو بالا نکشن. از ما گفتن بود .
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: من بهم برخورده امضا نمی کنم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) البته چون اقا فرداد بالاترن می تونن به جای منم امضا کنند![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
سهمه شما رو گفتم سفارشی بذارن تویه ظرفه یه بار مصرف بدن. با رب انارو سالاد بفرستن مانشت. راضی شدین .
|