|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - saeidkhan - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: یعنی اگه این دکتر روحانی نبودا الان نمیدونم باید به چه امیدی زندگی میکردم come onnnn رفیق . اون بعضی ها اصلا قابل مقایسه هم نیستن !
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: come onnnn رفیق . هیشکی به فکر ما نیست خداییش همه به فکر خودشونن. والا |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - explorer - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: ۳روز گذشته، فقط تونستم خلاصه شبکه رو بخونم. اصلا حسسسسس درس نیست... دقیقا منم تو این۳ روز فقط خلاصه شبکه رو خوندم دروغ نگم تستای طراحی رو هم دور کردم
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ
همیشه تو آسمون از یک ارتفاعی به بعد دیگه هیچ ابری وجود نداره پس هر وقت آسمون دلت ابری شد با ابرا نجنگ ، فقط کمی اوج بگیر ... ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - dzzv_13 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:منم قصد داشتم این هفته آخر تمام درسا رو مرور کنم(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: ۳روز گذشته، فقط تونستم خلاصه شبکه رو بخونم. اصلا حسسسسس درس نیست... فعلا از صبح که یک خط هم نخوندم :دی البته من از ساعت ۸ صبح سربرجک علم بودم .. ساعت ۱۵ رسیدم خونه .. ناهار و یه چرت شده الان ساعت ۱۹ .. و اینگونه روزگار من هم میگذرد بی ثانیه ایی با کتاب :| زنده باد سربازهایی که کنکور میخوان بدن
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: مهمان اومد امشب!!!!!!!!!!!!!خدا بخیر بگذرونه اره رفتم رو مخ داداشم اونم تمدیدش کرد
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: زنده باد سربازهایی که کنکور میخوان بدنزنده باد سربازایی که سربازی تو شهر خودشونه.(گویا؟) |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط:زنده باد زنده باد(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:منم قصد داشتم این هفته آخر تمام درسا رو مرور کنم(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: ۳روز گذشته، فقط تونستم خلاصه شبکه رو بخونم. اصلا حسسسسس درس نیست... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: مهمان اومد امشب!!!!!!!!!!!!!خدا بخیر بگذرونه بیچاره داداش ها ... |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
ایقد از برف نگید ما برف ندیده ها دلمون میسوزه گناه داریم (۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: مهمان اومد امشب!!!!!!!!!!!!!خدا بخیر بگذرونه دل پری داری از ابجی ها
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: زنده باد سربازایی که سربازی تو شهر خودشونه.(گویا؟)دقیقا منم میخواستم همین و بگم : )) پ.ن : دیروز یه آهنگ گذاشته بودی! اونو دوباره میتونی لینکشو بدی؟مِقسی بوکو! (۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط: بیچاره داداش ها ...بیچاره مخِ داداشا : )) |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ
هنگامه کجااااااااااااااااایی؟بیا منو واسه شب قبل کنکور دعوت کن خونتوووووووووووووون |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ
پسرایی که سیبیل دارن قبل کنکور سیبیلارو نزنن لامصب رو هر سوالی که فکر کنی فقط کافیه دوبار سیبیلتو تاب بدی همه چی ردیف میشه. خیلی خوبه
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - vanish - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ
بچه های IT سوال ۴۱ ساختمان داده ۹۲ اشتباه نیست ؟ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mänu - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
امشب حنا بندون پسر عمومه،فردا هم عروسی من نرفتم فردا هم نمیرم یه عالمه دوره دارم،کلی تست حل نکرده دارم مدریت و نرم حس درس حفظی رو هم ندارم |