|
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - نسخهی قابل چاپ |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fatemeh85 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
دوستان عملیات رفرشینگ سایت سنجش رو از کی شروع کنیم ؟
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - ida_isp - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: دوستان عملیات رفرشینگ سایت سنجش رو از کی شروع کنیم ؟ باحال گفتی
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - esi - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: دوستان عملیات رفرشینگ سایت سنجش رو از کی شروع کنیم ؟خوب اومدی ![]() دکمه رفرش مروگر من که توهمون اعلام کارنامه ها خراب شد دیگه کار نمی کنه ![]() شما زحمتشو بکشید وامد به ما هم بگید
|
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fe_atash - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
از فردا ۶ صب خوبه؟
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fatemeh85 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: دوستان عملیات رفرشینگ سایت سنجش رو از کی شروع کنیم ؟خوب اومدی اتفاقا دکمه f5 کیبورد منم از دفعه قبل گیر کرده بیرون نمیاد ![]() ![]() ولی خوب یکاریش میکنم
|
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - esi - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ
کمی طنز هم بگیم حال و هوای بچه ها عوض بشه البته با موضوع تاپیک تا آقا فرداد تاپیک رو نبدن ![]() البته مانشت هم بهانه ای برای موفقیت دوستان(نیت دکتر از ایجاد مانشت، البته با اجازه دکتر برداشته خودمو گفتم) و کم شدن استرس بچه ها و تقویت روحیه علمی تو بچه ها، پس اگه تو تاپیک ها کمی هم طنز باشه بدک نیست |
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - sahar1366 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ب.ظ
سلام به همگی بجه ها به نظرتو من با ۲۸۰ شبکه شبانه رو میارم؟ مرسی |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mehdi67ma - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: یه خبر خوب زنگ زدم سنجش گفت فردا بین ساعت ۸ تا ۹ نتایج رو سایته ۸۸۹۲۳۵۹۶ ۰۲۱ - این شماره بود که بهم گفتن فردا ساعت ۸ تا ۹ |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - hosseini25 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
بچه ها من کلی استرس داشتم ۱ساعت پیش زنبور نیشم زد الان تمام فکرم ورم و درد انگشتم شده فکر نکنم من زنده بمونم و نتایجو ببینم. |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fatima1537 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: کمی طنز هم بگیم حال و هوای بچه ها عوض بشه البته با موضوع تاپیک تا آقا فرداد تاپیک رو نبدنتنها راه مقابله با استرس اعلام نتیجه و عوض شدن حال و هوای اون همین طنزه.فکر کنم کلی استعداد طنز توی همین موقع ها شکوفا بشه
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mehdi67ma - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: یه خبر خوب زنگ زدم سنجش گفت فردا بین ساعت ۸ تا ۹ نتایج رو سایته ۸۸۹۲۳۵۹۶ ۰۲۱ - این شماره بود که بهم گفتن فردا ساعت ۸ تا ۹ |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fatemeh85 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: کمی طنز هم بگیم حال و هوای بچه ها عوض بشه البته با موضوع تاپیک تا آقا فرداد تاپیک رو نبدنتنها راه مقابله با استرس اعلام نتیجه و عوض شدن حال و هوای اون همین طنزه.فکر کنم کلی استعداد طنز توی همین موقع ها شکوفا بشه آره البته امیدوارم بعدش حالمون گرفته نشه
|
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mhkpnu - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ
الان اخبار ۲۱ گفت فردا نتایج اعلام میشه |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Sunshine Off - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ
نگران نباشید اندکی صبر سحر نزدیک است. |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - puneh - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ
بچه ها یعنی امکانش هست امشب بیاد؟؟؟؟؟اگه بخواد امشب بیاد بنظرتون حداکثر تا چه ساعتی میاد؟ |