تالار گفتمان مانشت
اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - نسخه‌ی قابل چاپ

اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fatemeh85 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ

دوستان عملیات رفرشینگ سایت سنجش رو از کی شروع کنیم ؟ Big Grin

RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - ida_isp - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:  دوستان عملیات رفرشینگ سایت سنجش رو از کی شروع کنیم ؟ Big Grin

Smile باحال گفتی

RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - esi - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:  دوستان عملیات رفرشینگ سایت سنجش رو از کی شروع کنیم ؟ Big Grin
خوب اومدی Smile
دکمه رفرش مروگر من که توهمون اعلام کارنامه ها خراب شد دیگه کار نمی کنه Big Grin
شما زحمتشو بکشید وامد به ما هم بگید Smile

اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fe_atash - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ

از فردا ۶ صب خوبه؟ Big Grin

RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fatemeh85 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:  دوستان عملیات رفرشینگ سایت سنجش رو از کی شروع کنیم ؟ Big Grin
خوب اومدی Smile
دکمه رفرش مروگر من که توهمون اعلام کارنامه ها خراب شد دیگه کار نمی کنه Big Grin
شما زحمتشو بکشید وامد به ما هم بگید Smile

اتفاقا دکمه f5 کیبورد منم از دفعه قبل گیر کرده بیرون نمیاد TongueBig Grin
ولی خوب یکاریش میکنم Smile

اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - esi - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ

کمی طنز هم بگیم حال و هوای بچه ها عوض بشه البته با موضوع تاپیک تا آقا فرداد تاپیک رو نبدنTongue
البته مانشت هم بهانه ای برای موفقیت دوستان(نیت دکتر از ایجاد مانشت، البته با اجازه دکتر برداشته خودمو گفتم) و کم شدن استرس بچه ها و تقویت روحیه علمی تو بچه ها، پس اگه تو تاپیک ها کمی هم طنز باشه بدک نیست

RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - sahar1366 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ب.ظ

سلام به همگی

بجه ها به نظرتو من با ۲۸۰ شبکه شبانه رو میارم؟

مرسی

RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mehdi67ma - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط:  یه خبر خوب زنگ زدم سنجش گفت فردا بین ساعت ۸ تا ۹ نتایج رو سایته

۸۸۹۲۳۵۹۶ ۰۲۱ - این شماره بود که بهم گفتن فردا ساعت ۸ تا ۹

اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - hosseini25 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ

بچه ها من کلی استرس داشتم ۱ساعت پیش زنبور نیشم زد الان تمام فکرم ورم و درد انگشتم شده فکر نکنم من زنده بمونم و نتایجو ببینم.

اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fatima1537 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:  کمی طنز هم بگیم حال و هوای بچه ها عوض بشه البته با موضوع تاپیک تا آقا فرداد تاپیک رو نبدنTongue
تنها راه مقابله با استرس اعلام نتیجه و عوض شدن حال و هوای اون همین طنزه.فکر کنم کلی استعداد طنز توی همین موقع ها شکوفا بشهSmile

اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mehdi67ma - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط:  یه خبر خوب زنگ زدم سنجش گفت فردا بین ساعت ۸ تا ۹ نتایج رو سایته

۸۸۹۲۳۵۹۶ ۰۲۱ - این شماره بود که بهم گفتن فردا ساعت ۸ تا ۹

RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fatemeh85 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:  کمی طنز هم بگیم حال و هوای بچه ها عوض بشه البته با موضوع تاپیک تا آقا فرداد تاپیک رو نبدنTongue
تنها راه مقابله با استرس اعلام نتیجه و عوض شدن حال و هوای اون همین طنزه.فکر کنم کلی استعداد طنز توی همین موقع ها شکوفا بشهSmile

آره البته امیدوارم بعدش حالمون گرفته نشهHuh

اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mhkpnu - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ

الان اخبار ۲۱ گفت فردا نتایج اعلام میشه

اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Sunshine Off - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ

نگران نباشید اندکی صبر سحر نزدیک است.

اعلام نتایج نهایی آزمون کار‌شناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - puneh - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ

بچه ها یعنی امکانش هست امشب بیاد؟؟؟؟؟اگه بخواد امشب بیاد بنظرتون حداکثر تا چه ساعتی میاد؟