|
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - sanjana - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: آقا من حرفمو پس میگیریم کنکور آسون نبوده.اسم تاپیک رو عوض کنیم بذاریم: "با توجه به سختی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن" علی چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همکلاس نمیشیم؟؟؟ ننننننننننهههههههههه؟ من که میگم با این درصدا ۱۲۰۰ ۱۴۰۰ بیاریم شاهکاره بخدا درصد بچه ها رو دیدی؟؟؟من که بکل ناامید شدم و بند پوتین رو محکم کردم دارم میرم سربازی ![]() ![]() ![]()
|
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - jak-jak - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
دوستان میشه ی حدود تخمین رتبه واسه من بگید؟ زبان رو فک کنم ۲۰ تا ۳۰زده باشم مشترک ۴۵ تا ۵۰ تخصصی هم ۴۵-۵۰ معماری رو یدونه زدم نمیدونم درسته یا نه )
|
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - alizl70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ)sanjana نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: آقا من حرفمو پس میگیریم کنکور آسون نبوده.اسم تاپیک رو عوض کنیم بذاریم: "با توجه به سختی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن" خداییش نگاه کن درصد بچه ها رو خیلی باید خوشبین باشیم یجا درست در بیایم
|
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)jak-jak نوشته شده توسط: دوستان میشه ی حدود تخمین رتبه واسه من بگید؟ تجارت ۱۶۰ تا ۱۸۰ ... شبکه هم ۱۸۰ تا ۲۲۰ ایشالله بهترتر |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - sanjana - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:منو نیگاه فکر می کردم خیلی خوب زدم.......حالا میبینم که زدم اما ن خوب بلکه تر زدم(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)jak-jak نوشته شده توسط: دوستان میشه ی حدود تخمین رتبه واسه من بگید؟ ![]() ![]() ![]() خداحافظ بچه های آی تیدارم میرم سربازی بعدش هم اگه زنده برگشتم می خوام صنایع امتحان بدم چون یه رشته ای هست که فقط سطح سواد رو میسنجه نه اینکه ملت رو سر => یا > دعوا بندازه ...... خداییش بچه ها میشه تو ۷۰ ثانیه الگوریتم طراحی کرد اونم با بهترین مرتبه زمانی؟ میرم رشته ای رو میخونم که مزد یک سال زحمت منو به همون قدر بده....نه اینکه یکسال کور بشم بعد برم سر جلسه واسه ۶ یا ۷ ...... ۴ یا ۵ دعوا کنم. میدونین چه زمانی ما تو IT پیشرفت می کنیم؟ زمانیکه تو ارشد سوال اومد فقط اونایی که بلدن جواب بدن و اونایی که بلد نیستن جواب ندن نه اینکه همه اصل مطلب رو تشخیص بدیم اما هرکی بتونه یه برداشت بکنه و حل کنه.......بچه ها من بعد از دوبار ارشد دادن به یک تجربه ارزنده دست پیدا کردم و اونم اینه که ارشد دادن تو رشته IT مثل ساختن کاخ روی آب هست.....باور کنید اگه صدسالم بشینید و بخونید هیچ تضمینی نیست که ارشدش رو قبول بشید.......ما که رفتیم،دیگه خود دانید!!!!! "خدایا مرا آن ده که آن به و مگذار مرا به که و مه" |
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - barabox - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
چقدرم درصدا همه نزدیکه . عجیبه هرچند کلیدا بیاد خیلی اتفاقا میفته و البته نتایج اولیه چیزی که مشخصه با چند تست از بدترین شاید برسین به زیر صد والبته عکسش هم صدق میکنه انشاا.. واسه همه رو به پایین صدق کنه رتبه شون |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ)sanjana نوشته شده توسط: تجارت ۱۶۰ تا ۱۸۰ ... شبکه هم ۱۸۰ تا ۲۲۰ ایشالله بهترترمنو نیگاه فکر می کردم خیلی خوب زدم.......حالا میبینم که زدم اما ن خوب بلکه تر زدم ![]() ![]() ![]() خداحافظ بچه های آی تیدارم میرم سربازی بعدش هم اگه زنده برگشتم می خوام صنایع امتحان بدم چون یه رشته ای هست که فقط سطح سواد رو میسنجه نه اینکه ملت رو سر => ی... [/quote] انفدر بدبین نباش ... فقط باید صبر کنی تا اردبیهشت ... خدا بزرگه .. این خط این نشون << من میدونم اخرش خوشحال میشی >> یک شعر تقدیم به کسانی که استثنا امسال عاشق ماه اردیبهشت هستند .. کنون که میدمد از بوستان نسیم بهشت ---- من و شراب فرح بخش و یار حورسرشت گدا چرا نزند لاف سلطنت امروز ---- که خیمه سایه ابر است و بزمگه لب کشت چمن حکایت اردیبهشت میگوید ---- نه عاقل است که نسیه خرید و نقد بهشت به می عمارت دل کن که این جهان خراب --- بر آن سر است که از خاک ما بسازد خشت وفا مجوی ز دشمن که پرتوی ندهد --- چو شمع صومعه افروزی از چراغ کنشت مکن به نامه سیاهی ملامت من مست --- که آگه است که تقدیر بر سرش چه نوشت قدم دریغ مدار از جنازه حافظ --- که گر چه غرق گناه است میرود به بهشت |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - sanjana - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ)sanjana نوشته شده توسط: تجارت ۱۶۰ تا ۱۸۰ ... شبکه هم ۱۸۰ تا ۲۲۰ ایشالله بهترترمنو نیگاه فکر می کردم خیلی خوب زدم.......حالا میبینم که زدم اما ن خوب بلکه تر زدم انفدر بدبین نباش ... فقط باید صبر کنی تا اردبیهشت ... خدا بزرگه .. این خط این نشون << من میدونم اخرش خوشحال میشی >> یک شعر تقدیم به کسانی که استثنا امسال عاشق ماه اردیبهشت هستند .. کنون که میدمد از بوستان نسیم بهشت ---- من و شراب فرح بخش و یار حورسرشت گدا چرا نزند لاف سلطنت امروز ---- که خیمه سایه ابر است و بزمگه لب کشت چمن حکایت اردیبهشت میگوید ---- نه عاقل است که نسیه خرید و نقد بهشت به می عمارت دل کن که این جهان خراب --- بر آن سر است که از خاک ما بسازد خشت وفا مجوی ز دشمن که پرتوی ندهد --- چو شمع صومعه افروزی از چراغ کنشت مکن به نامه سیاهی ملامت من مست --- که آگه است که تقدیر بر سرش چه نوشت قدم دریغ مدار از جنازه حافظ --- که گر چه غرق گناه است میرود به بهشت [/quote] داداش من که عطای IT را به .............!!!! فقط میتونم بگم (با تمام احترامی که برای همه قائل هستم) حالم از هرچی IT و ربطی به IT داره بهم میخوره خداییش مزدم این نبود ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - shr jvn - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ
بچه ها پس چرا این سنجش نمیزنه کلیدا رو آخه....?? |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - sanjana - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)shr jvn نوشته شده توسط: بچه ها پس چرا این سنجش نمیزنه کلیدا رو آخه....?? عزیز..... شد مگه یبار یه چیز رو روالش باشه که سوال می پرسی؟ |