|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Dehghanit - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: مشترکاش اینقد آب بود که برگه رو کج میکردی آب ازش میریخت سلام به شما وخسته نباشید جانانه به کنکوریا! یعنی مشترکارو ۹۰-۱۰۰ زدین یا برگتونو کج کرید خدای نکرده بعضیاش ریخته ![]() ![]()
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
خواهشا اینو بهم بگین تا من برم ناهار پیچیدگی چند میشد خواهشا من زدم ۴تا |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - perlan - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: چرت چرت چرت . آخه به اینم میکن کنکوزبه اندازه یه امتحان دانشگاهی هم چالش نداشت |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:من آی پی دومی رو زدم(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:پیچیدگی ۴(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: اون پیچیدگی مهندسی نرم چی میشد؟؟؟ منم ولی فک کنم اشتباه باشه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - binahayat - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)heee نوشته شده توسط: اون سوال معماری در مورد حافظه چی میشد.یکی توضیح بده ترخدا.. گرینه ۱ میشه. شبیه کنکور ۹۰ کامپیوتره |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط: خواهشا اینو بهم بگین تا من برم ناهار ۳ = ۹-۸+۲ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ
پیچیدگی C=E-V+2 میشد ۴ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Dehghanit - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:جوابش میشه ۱۰ نه ۰/////////////////(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: درخت قرمز سیاه چی میشد؟حداقل چندتا گره میشد؟
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - af44 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط: دوستان راهنمایی کنید: منم همه موارد زدم اون رو هم ۱۲ زدم اما هوش رو شک داشتم ج ندادم
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ۲۴۷۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط: خواهشا اینو بهم بگین تا من برم ناهارسایکلوماتیک میشد ۴ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: یکشنبه چ خبره?کلید ها میاد برادر |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: ساختمان از درخت قرمز سوال اومده بود.مگه جزو حذفیات نبود؟؟ ========= اره اومده بود حداقل نود قرمز با۱۰۲۳ تا چون یکی کمتر از توان زوج هست میشه کامل درخت پر که هیچی قمز نمیذاریم بادکتر یوسفی هم حرف زدم همینو گفت سوالات الگوریتم بسیار اسون ساختمان خیلی هم اسون نبود گسسته اسون نرم متوسط بود ۲سوال اولش سخت بود نرم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mcse2010 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط: خواهشا اینو بهم بگین تا من برم ناهار صد درصد میشه ۴ تا شک نکن |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
کی جواب میاد? |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: هوش مصنوعی،سرما خوردگیچند میشد؟من زدم۰/۳۲ = دقیقا ۳۲% من حلش کردم |