قبولی های ارشد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
قبولی های ارشد ۹۳ - narjesk - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ب.ظ
هرکی امیرکبیر قبول نشده زیاد ناراحت نباشه از بس که سخت گیرن استادا ...فقط شبکش خیلی خوبه...هرچند شاید یه سریا از سخت گیری بدشون نیاد...به هرحال ناراحت نباشید |
Re: RE: قبولی های ارشد ۹۳ - ma2ta.a.h - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ)ehsan_haqdoost نوشته شده توسط:من شبکه قبول شدما . اساتیدی که گفتین مال آیتی ان؟(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: کسی دانشگاه ارومیه قبول نشده؟ |
قبولی های ارشد ۹۳ - baharan20 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ
سلام ۵۲۷ نرم افزار غیرانتفایی امام رضا مشهد |
قبولی های ارشد ۹۳ - خانه سبز - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
۲۲۸ هوش روزانه شیراز |
قبولی های ارشد ۹۳ - sherlock holmes - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
دوستان عزیر سلام ... اووول به همتوون تبریک میگم ... خودم هم ۱۵۵ ایتی بودم روزانه تجارت خواجه نصیر اوردم.. خدا رو شکر... |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - narjesk - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ
اینم کارنامه من (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: دوستان عزیر سلام ... اولویت هات چجوریه؟؟ |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - ka arman - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ق.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:سعید جان تبریک...(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ق.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: نرم علم و صنعت روزانه |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - miran - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ
سلام و تبریک به همه بچه ها و آرزوی موفقیت برای کنکوری های سال آینده منم با رتبه ۱۴۸ ، هوش خواجه نصیر روزانه قبول شدم این هم ترتیب انتخاب هام(البته هر کدام که شبانه داشت بعد روزانش انتخاب کردم) ۱- شریف ۲-تهران ۳-امیرکبیر ۴-علم و صنعت ۵-بهشتی ۶-امیرکبیر(رباتیک) ۷-خواجه نصیر ۸-خوارزمی تمام |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - nilinili - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ
سلام ۹۰ هوش- صنعتی اصفهان روزانه انتخاب رشته: شریف روزانه تهران روزانه امیرکبیر روزانه صنعتی اصفهان روزانه تمام |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - fa.mo - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ
رتبه تون چند بوده؟ |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - nilinili - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ)fa.mo نوشته شده توسط: رتبه تون چند بوده؟ گفتم که ۹۰ کسی اینجا نیست که صنعتی اصفهان باشه ؟ |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - sarehkar - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: رتبه ۱۲۳۴ خوب با کلی تمرین و شب بیداری |
قبولی های ارشد ۹۳ - zahra2012 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ)nilinili نوشته شده توسط: کسی اینجا نیست که صنعتی اصفهان باشه ؟من هستم ولی نرم |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - sherlock holmes - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
من اول امیر کبیر و تهران روزانه و شبانه بعد تربیت بعدش همین تجارت خواجه علم و صنعت و تهران سامانه های شبکه ای... یکی از دوستان با رتبه ۱۵۸ سامانه های شبکه ای دانشگاه تهران قبول شده... (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ)narjesk نوشته شده توسط: اینم کارنامه من |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - nilinili - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:سنجش برای من زده بود: مجموعه مهندسی کامپیوتر(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ)nilinili نوشته شده توسط: کسی اینجا نیست که صنعتی اصفهان باشه ؟من هستم ولی نرم یعنی دقیقا مشخص نکرده بودی نرم یا هوش شما چی ؟ |