با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - نسخهی قابل چاپ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - موج - ۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ
به همه دوستان خدایی قیمت شبانهها در مقطع ارشد خیلی بالاست دوستانی که اینقدر راحت از شبانه حرف میزنن صرفا میخان قبول شن و اسم قبولی بیاد یا اینکه هزینه هنگفتش هم براشون ایرادی نداره به morelo به نظرم ۹۰ درصد احتمال داره |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - morelo - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: به همه دوستان ممنون موج جان صبح و شب از تابستون سال قبل خوندم که زیر ۱۵۰بیارم / تو پارسه هم دو آزمن آخر ۵۰ و ۴۱ شدم الانم زورم میاد تو این مقطع بمونم اینه میگم شبانه هر جا شد جهنم! شایدم اشتباه کنم! |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - yavar1 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ
من هم پارسال ۱۹۶ شبکه شدم که هیچی قبول نشدم امسال هم که ۱۲۵ شبکه و ۱۷۰ تجارت شدم ایا کسی می دونه که با این رتبهها میشه روزانه شهرستانو اورد یا نه ؟ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - negin - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
دوستان با ۱۹۳ نرم ایا روزانه تهران امیدی هست؟ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - hatami - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ب.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط: دوستان عزیز به داد دوستم برسید و بگید با رتبه ۴۴۱ نرم افزار به کجا میشه امیدوار بود؟ با زیاد شدن احتمالی پذیرشها روزانه اراک یا کاشان احتمال داره ؟ (جون من بگید احتمال داره دیگه!!!)روزانه که فکر نکنم کاشان هم دانشگاه خیلی خوبی نیست و تقریباً مثل اراکه من خودم کاشان خوندم فقط ۲ تا دکتر داره و بقیه اساتیدش را به صورت مدعو میگیره ولی شاید شبانه کرمان امیدی باشه |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - va_Sh114 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
سلام دوستان کسی خبر نداره میشه علاقمندی به پیام نورا که قبلا زدیم خیر الان یجوری درست کنیم که بشه بریم پیام نور من ۶۳۴ نمر افزار شدم |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - sina_bhh - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ ب.ظ
من سال اولی بود که توی کنکور شرکت می کردم و برای کنکور IT خونده بودم ولی اونجا رتبم خوب نشد.من دوست ندارم که هر جا که بشه برم.رتبم تو کامپیوتر ۳۴۵ نرم افزار و ۲۸۵ الگوریتم و محاسبات بود. من دیدم پارسال با رتبه ۲۳۸ توی الگوریتم و محاسبات شبانه تهران قبول شده بودن.با رتبه من میشه امید به شبانه دانشگاه تهران داشت ؟؟ توی نرم افزار هم میتونم شبانه اصفهان یا روزانه شیراز قبول شد ؟؟ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - somayeh kashefi - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ
کسی میدونه رتبه ۲۳۰ارشد علم کامپیوتر کجا می تونه قبول بشه شبانه می شه آورد؟ رتبه ۲۳۰ رو اوردم با این درصدا بچهها میشه امیدی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟کجاها میشه قبول شد؟؟؟؟؟ زبان:سفید دروس پایه:۲۰ ریاضیات گسسته:۴۶/۶ ساختمان داده:۳۲ اصول سیستم:۸/۸ نظریه زبان:۱۸ آنالیز عددی:۵۱ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - mehdifreedom - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ
سلام بچهها یکی دلم شاد کنه ومن IT 1,4 رتبم شده ۱۲۲۶ و فک می کنین مجازی غیر انتفاعی شبانه هر جا غیر از پادگان قبول میشم؟ مرسی و تبریک به همه اونایی که رتبه خوب اوردن و همدلی با اونایی که مثه منن: دی |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - rostamiani - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
سلام اینکه میگن بچه های شبانه می تونن هر ترموام شهریه بگیرن درسته ؟ اگه بشه به نظرتون شبانه دانشگاه های تهران بهتره یا روزانه شهرستان ؟ خیلی دوست دارم تهران قبول بشم ولی اگه قرار باشه این همه پول شهریه بدم نمی تونم |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - ashkanshir - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ
رتبه ۲۱۲ هوش مصنوعی کدوم دانشگاههای تهرانو میاره؟ بین بهشتی و علم وصنعت و تربیت مدرس و خواجه نصیر کدومش بهتره خواهش می کنم ترتیب اولویتو برام بنویسین که خیلی مهمه برام |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - inteligentium - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ
با ۲۳۱ هوش میشه شبانه تهران یا امیر کبیر رو آورد؟شهید بهشتی بهتره یا علم و صنعت؟ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - Fardad-A - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: با ۲۳۱ هوش میشه شبانه تهران یا امیر کبیر رو آورد؟شهید بهشتی بهتره یا علم و صنعت؟ بنظرتون ۲۰۷ هوش شبانه تهران یا امیر کبیر رو میآره؟ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - sogol67 - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: سلام بچهها من با رتبه ۳۵۶ نرم ،۲۸۹ الگوریتم، ۹۶۰ معماری، ۱۱۸۴ هوش امسال جایی قبول میشم؟ راستش امسال زیاد نخوندم به نظرتون به سال بعد فکر کنم ؟ به سال بعد و شرایط کنکور و شرایط خودت نمیشه اعتماد کرد شیراز و اصفهان احتمال قبولی داری خودت میدونی راستش به شرایط خودم که اصلا اعتماد ندارم ولی یه جورایی شهرستانم نمی خوام برم خیلی کم توقعم من |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - delta - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط: کسی میدونه رتبه ۲۳۰ارشد علم کامپیوتر کجا می تونه قبول بشه شبانه می شه آورد؟ احتمالا شبانه شهرستانها را قبولی- بین الملل و مجازی هم صد درصد.سال گذشته با درصدهای شما رتبه ۱۳۰ گرفتن امسال اسون بوده رتبهها بدتر شدن |