![]() |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - dzzv_13 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ
یه بحث متفرقه : فکر کنم از قدیمی ترین افرادی باشم که اینجا ثبت نام کردم (سال ۸۹ ![]() یادش بخیر این سایته همش چندتا فایل داشت که اون هم ویسهای کلاسها بود ![]() چقدر زود گذشت این سه سال .. من فعلا که سربازم .. شاید امسال برا کنکور بیام (البته من بعد از دوسال دوری از درس برگشتم) همینطور یه پست زدم یادی از گذشته بکنم .. و برای شما دوستان خوب (اگر لایق باشم) دعا کنم که انشاالله انتظارتون برآورده بشه و در مقطع ارشد هم حسابی کولاک کنید و از جمله افراد موفق جامعه باشین .. انشاالله بچه هایی هم که دارن میخونن .. یه رقیب جدی (خودم) پیش روشون هست پس حسابی بخونن .. که من برگشتم ![]() برای رقیب های سال بعد هم آرزوی موفقیت میکنم |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - tiran22 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ
چیزی که من از سهمیه های رتبه اولی میدونم اینه که ..مثلا طرف رتبه ش صد شده (رتبه واقعی بدون سهمیه)و از سهمیه رتبه اول هم استفاده میکنه..طبق روال عادی از ۱تا۹۹ جایگیری میشن تا به این فرد برسه..انتخاب اولش مثلا شریفه ..اول سیستم میبینه که با رتبه خودش تو این دانشگاه میاره ..اگه اورد که هیچ اگر نیاورد میره سراغ سهمیه..که همون ظرفیتاییه که گفته (۱نفرو دونفرو سه نفرو غیره که مربوط به سهمیه س)..مجددا تو این هم نگاه میکنه ببینه آیا قبلش رتبه اولای دیگه این ظرفیتت پرکردن یانه واگر نه آیا ۹۰درصد نمره آخرین قبولی رو آورده..اگرهمه چی اکی هستش که با همین رتبه باتوجه به سهمیه ش پذیرفته میشه ..واگر ظرفیت پر بود یا ۹۰ درصد اخرین قبولی نبود ..میره سراغ انتخاب بعدیش ومجددا این الگوریتم تکرار میشه..بنابراین یه حالت مازاد داره. واین سهمیه نه تورتبه اعمال میشه ونه تو ی ظرفیتایی که توی دفترچه اعلام شده به علاوه این که منم برای همه دوستان آرزوی توفیق وقبولی هرجایی که واقعا حقشونه دارم.. |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - pouri_sb - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ)publin نوشته شده توسط: خودکارBig GrinBig Grinعزیز بیکار نیستم هر روز پاشم برم دانشگاه مبدا! بعدش هم اینجا ایرانه هر چیزی رو بخوای یه امضا بگیری ممکنه چند هفته هم سرگردون شی. کارای عادی فارق التحصیلی ۲ هفته تا حالا طول کشیده... فردا می رم کاراشو تموم کنم. |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - hosseini2012 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)hosseini2012 نوشته شده توسط:K_111 عزیز، اگر خودت منفی دادی، بی زحمت یک تجدید نظر انجام بده، چون من منظورت تو اون پست رو کاملاً متوجه نشده بودم(02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط:برداشت کاملاً آزاد هست، نظر شما دوست عزیز هم محترم!(02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)hosseini2012 نوشته شده توسط: صرفاً یک عده علاقمند به کارت بازی دارند یک فعالیت کاملاً فکری در اونجا انجام میدن (ما خودمون حساس تریم!)این جمله رو خوب اومدی |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - k_111 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
نه خیر عزیز من من هنوز تو این موضوع دست به منفی نشدم اون پستی رو هم که من دادم جنبه شوخی بود که حال و هوا عوض شه ولی خودم الان میبینم که یه چندتایی منفی گرفتم به هر حال منفی دادن حق قانونیه و به اونایی که به من منفی میدن احترام میزارم اینطوری دارن به من میگن که گفته ام درست نیست مثلا با توجه به منفی های قبلی که گرفتم این استنباط رو میکنم که شاید بعضی ها مخالف نظر من در رابطه با رای گیری هستن یا بعضی از بازی ها برای بعضی ها مقدس هستن و نباید حتی با اون بازی ها شوخی کرد ![]() |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - hosseini2012 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط: نه خیر عزیز من ظاهرا پس ما یک دشمن مشترک داریم! اگه من صحبتم رو درست انتقال ندادم عذر میخوام از شما دوست عزیز - - - - - - - - - - - - - و اما اون عزیزی هم که به صورت خودجوش رفته و یکی یکی به ارسالهای بنده منفی داده، باید بگم که دوست عزیز، من مقبولیت و اعتبارم رو از مثبت ها و سپاس های این سایت نمیگیرم که بخوام با منفی گرفتن اونها رو از دست بدم. - - - - - - - - - - - - - به هر حال این شاسی زیر دست شماست و بنده هم هیچگونه اعتراضی به منفی گرفتن ندارم چه بهتره که از روی غرض ورزی نباشه، مشکلی هم دارید همه جوره در خدمتم که رفع سوء تفاهم بشه |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - sima67 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
خووووب چرااا نمییییدن این نتایجووووووووو؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! ![]() |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - pink_floyd_nsf333 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ
امسال که رتبه ی خوبی ندارم ، امّا امیدوارم سال بعد همین موقع رتبه ای داشته باشم که از بابتش خوشحال باشم. |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - f2000 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)sima67 نوشته شده توسط: خووووب چرااا نمییییدن این نتایجووووووووو؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! به قول بچگیامون ۳ شب دیگه بخوابیم بیدار بشیم نتایج ارشد میاد ![]() من که رتبم خوب نیست اما برای همه دوستان مانشتی آرزوی بهترینها رو دارم ![]() |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - Amir V - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ
بچه ها نتایج اووووومدددددد!!!! Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - jimjamal - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اووووومدددددد!!!! سوالی بود الان؟ ![]() |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - Amir V - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ
نه خواستم جو عوض شه یکم. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - b.kiani - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
به فکر قلب ما هم باشین |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - kevin - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
کدوم دانشگاه تهران از نظر امکانات ورزشی از همه مجهز تره کسی اطلاع داره؟؟؟؟؟اصلا تو بچه های اینجا کسی اهل ورزش داریم؟؟من خودم پاورلیفتینگ کار میکنم جوانان کشوریم مقام دارم بیاید یکم از سوابق ورزشیتون بگید |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - jimjamal - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
بچه ها یه نفس عمیق بکشید . هیچیییییییییییی نشده :O شوخی کرده امیر ![]() |