گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
من که یه دور همینجورکی دارم میخونم کتابارو ( روزنامه وارکی) اونم ٣تا کتاب ٣تا کتاب حالا نمیدونم اشتباه کارم یا نه ع ؟ Help me ..........!!! |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - El@he - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: من که یه دور همینجورکی دارم میخونم کتابارو ( روزنامه وارکی) بهتر از نخوندنکیه! |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط:موافقم با حرفتون ولی میترسم نرسم واسه خوب خوندن و وقت کم بیارم یا خودم کم بیارم ع(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: من که یه دور همینجورکی دارم میخونم کتابارو ( روزنامه وارکی) (۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: پست موقت:محبوبه خانوم همیشه هر کاری اولش سخته درس خوندن هم اینجور که دوستان با تجربه در مانشت عنوان کردن و تجربه ی کم من در این چند هفته درس خوندن، دور اول خوندن کتابها بیش از حد سخت و طاقت فرساست. من دانشگاهی بودم ک هیچ کدوم از این درسایی ک واسه آی تی دارم میخونم واسم جدیدن.ولی چه میشه کرد. اگر هدف داشته باشی هیچ راهی واستون نشد نداره. ایشالا که مشکلتون برطرف بشه و روحیتون رو دوباره بدست بیارین.ایشالا |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
همچنان راند دوم طراحی الگوریتم speed خیلی کمه خدایی دیگه این اواخر ماه نمیکشه |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - هاتف - ۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: خدایی دیگه این اواخر ماه نمیکشهجانا سخن از زبان ما میگویی |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - atenaa - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ
درحال خواندن لایه ی شبکه از پارسه و راس اخه بعد افطار چرا ایتقد فیلم میدن ادم از درس خوندن میفته :دی قبلشم ک گرسنه مغر تعطیل میشه |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: همچنان راند دوم طراحی الگوریتم قبلش چه درسایی خوندی؟ (۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: درحال خواندن لایه ی شبکه از پارسه و راس آتنا خانوم کدومشونو بهتر درک میکنید و راحت تره؟ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:شبکه: راس ۵فصل حقیقت غیر فصل ۱ بقیه فصل ها رو خوندم(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: همچنان راند دوم طراحی الگوریتم DB: تقریبا ۵-۶ مهم رانکوهی ساختمان: از فصل ۴ به بعد هورویتز+قدسی هوش: راهیان معماری: پوران+راهیان os: فعلا استالینگ طراحی: مقسمی الیبته غیر از طراحی و معماری بقیه رو یه دور خوندم در حد تفهیم و یادآوری |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - atenaa - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: آتنا خانوم کدومشونو بهتر درک میکنید و راحت تره؟بسی کتاب دکتر حقیقت بهتر می باشد ویسش ک دیگه عالیههه حیف ک خیلی وقتگیره گوش دادن به ویسش کتاب راس ی جوری ترجمه شده ک حتما انگلیسیش باید باشه هی باهاش چک کنی البته شاید منم ک با راس مشکل دارم |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sahar121 - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ
خوش به حالتون..کاش من جای شماها بودم و میخوندم.... واقعا که زود میگذره.. |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohsen f - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:شبکه: راس ۵فصل حقیقت غیر فصل ۱ بقیه فصل ها رو خوندم(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: همچنان راند دوم طراحی الگوریتم شما سال دوم داری میخونی؟ یا ما خیلی عقبیم؟ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: آتنا خانوم کدومشونو بهتر درک میکنید و راحت تره؟بسی کتاب دکتر حقیقت بهتر می باشد ویسش ک دیگه عالیههه حیف ک خیلی وقتگیره گوش دادن به ویسش ویرایش ۵ یا ۶؟ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohsen f - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: درحال خواندن لایه ی شبکه از پارسه و راس سرفصل کتاب راس با حقیقت خیلی متفاوته ؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - pooya - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
سلام بچه ها من هم ۲۵ تیر شروع کردم ایشالا که هممون امسال جای خوب قبول شیم |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)mohsen f نوشته شده توسط:(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: درحال خواندن لایه ی شبکه از پارسه و راس خوب کدومش به نظر شما بهتره و راحت تر میشه یاد گرفت؟ |