تالار گفتمان مانشت
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - ana_12345 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ق.ظ

من شنبه می خوام سنجش بنویسم . برین سنجش بنویسین جامعه آماریش بره بالا . Smile)

RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - mohammadali1990 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ

(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  
(14 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ)babakk نوشته شده توسط:  به نظرم این نظرسنجی رو به خاطر این گذاشتین که ببین می ارزه خودتون آزمون مانشت رو که قبلا وعدشو داده بودین برگزار کنین یا نه؟
پروانه هم نکته انحرافیشه
تو ذهنم هست که برای سال آینده مانشت رو به عنوان یه هاب آزمون مطرح کنیم. حالا این هاب آزمون چیه به نظرتون؟ یه چیزی مثل متصل کننده آزمون همه موسسات و احتمالاً رایگان برای کسایی که جزو موسسات هاب باشن.
این نظر سنجی در شناسایی موسسات هاب می تونه موثر باشه. علاوه بر این احتمالاً مانشت به عنوان هاب ثبت نام موسسات هم همین امسال کارش رو شروع کنه و البته با تخفیف آزمونها رو ثبت نام کنه.
کلاً یه بازی برد برد به نفع کاربران و موسسات داره شروع میشه. تا ببینیم نتیجه اش چه خواهد بود!!

خیلی عالیه--- لایک :دی

RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - p.daliri - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ

سلام خدمت همه دوستان
من که واقعا دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم با این اوضاع جدید که کنکور۱هفته اومده جلوتر.پوران یا پارسه؟؟؟؟؟؟نمیدونم واقعا
لطفا کمک کنید اخه من امروز با دفترپوران تومشهدتماس گرفتم اصلاخبرنداشت که کنکورشده ۲۰بهمن یعنی هیچکس ثبت نام نکرده که بهشون بگه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Confused

RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - Majid.. - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ

(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ق.ظ)anahitanamvar نوشته شده توسط:  من شنبه می خوام سنجش بنویسم . برین سنجش بنویسین جامعه آماریش بره بالا . Smile)

منم میرم سنجش
Sleepy

RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - p.daliri - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ

(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ)Majid.. نوشته شده توسط:  
(13 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ق.ظ)anahitanamvar نوشته شده توسط:  من شنبه می خوام سنجش بنویسم . برین سنجش بنویسین جامعه آماریش بره بالا . Smile)

منم میرم سنجش
Sleepy

راستش من زیاد تعریف سنجش نشنیدم اما پوران فک میکنم یک آب شسته تره لااقلBig Grin

افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - aatwo - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ

کسی قبلا آزمونهای آزمایشی سازمان سنجش رو شرکت کرده؟
هم هزینش مناسبه هم زمانبندیش اما کیفیتش رو نمی دونم

RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - p.daliri - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ

(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  کسی قبلا آزمونهای آزمایشی سازمان سنجش رو شرکت کرده؟
هم هزینش مناسبه هم زمانبندیش اما کیفیتش رو نمی دونم

دوستای من شرکت کردن ۲سال پیش ولی سوالاش ظاهرا تعریفی نداشته چون یکی که رتبه اش۱۲۰۰میشد۸۶شد رتبه اش
اما اونی که تک رقمی میشد ۳رقمی آورد درکل من زیاد تو این سایتم تعریفشو نشنیدم

افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - *angle* - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ

من که ماهان ثبت نام کردم فقط هم بخاطر اینکه روز اخر نمایشگاه کتاب پنجاه درصد تخفیف می داد منم اونجا بودم ثبت نام کردم و دیروز هم که تو شهرمون همایش داشت تو نظرسنجی شرکت کردم و برنده رایگان ثبت نام ازمون شدمSmile خلاصه دیگه هیچ پولی نباید بدم و خوشحالم خوب

افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - mehrdad372 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ

واقعا من به این نتیجه رسیدم که همه چیز به خود آدم بستگی داره
موسسات تو شهر ما سنندج اینقد شرکت کننده کم دارن هی میان جلو دانشگاه ها تبلیغ میکنن و پوستر میچسبونن و خلاصه شرایط تخفیف میزارن
۱۵۰ هزار تخفیف
و ۲۵ درصد برا معدل بالاها
به دوستان خودم عرض کنم که ماهان اصلا به درد رشته خودمون نمیخوره
ماهان بیشتر برا رشته های مدیریت و امثال این رشته ها خوب هستش و برا رشته های مهندسی تا حالا زیاد موفق نبوده
من امسال میخوام آزمون های تعاونی سازمان سنجش رو شرکت کنم
طبق تحقیقی کردم توی شهر ما دانشگاه پیام نور برگزارش میکنه
فکر میکنم باید قبل ثبت نام هم کارت اعتباری بخری
ضمنا تو آزمون های سازمان سنجش کل مجموعه مهندسی کامیپوتر با همه
یعنی اونایی که میخوان هم گرایش هوش و هم نرم افزار رو بزنن اینطوری خیلی خوبه و میتونن هر دو رو امتحان کنن
اما تو موسسات باید از قبل فقط توی اون گرایش خاص امتحان بدی
من میخوام علاوه بر درس های تخصصی نرم افزار , درس هوش مصنوعی رو هم پاسخ بدم
منم سنجش ثبت نام میکنم

افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - mehrdad372 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ

من بین سازمان سنجش و مهستان که همون پوران پژوهش هستش دو دل هستم برا آزمونا
میشه راهنماییم کنید؟

RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - aatwo - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ

(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  من بین سازمان سنجش و مهستان که همون پوران پژوهش هستش دو دل هستم برا آزمونا
میشه راهنماییم کنید؟

منم

دوستان فراموش نکنید آزمون های آزمایشی سازمان سنجش با سنجش و دانش فرق داره
سنجش و دانش مفت هم گرونه

RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - mehrdad372 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ

(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  
(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  من بین سازمان سنجش و مهستان که همون پوران پژوهش هستش دو دل هستم برا آزمونا
میشه راهنماییم کنید؟

منم

دوستان فراموش نکنید آزمون های آزمایشی سازمان سنجش با سنجش تکمیلی فرق داره
سنجش تکمیلی مفت هم گرونه
نظرت در مورد برنامه ریزی مهستان چیه؟

RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - aatwo - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ

(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  
(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  
(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  من بین سازمان سنجش و مهستان که همون پوران پژوهش هستش دو دل هستم برا آزمونا
میشه راهنماییم کنید؟

منم

سنجش تکمیلی مفت هم گرونه

برنامه ریزیش تغییر کرده شده سیزدهم اما من فقط نمی دونم امسال جامعه آماریش چطوره؟

در ضمن ببخشد اشتباهی به جای سنجش دانش گفتم تکمیلی

(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  
(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  
میشه راهنماییم کنید؟

منم

سنجش تکمیلی مفت هم گرونه

اشتباه شد سنجش دانش مفت گرونه نه تکمیلی

افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - talash - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ

من خودم بین سنجش و مهستان و نصیر بررسی کردم
نصیر ازمون هاش هر ۲ هفته یکباره و این به نظرم بهتره.زمان شروع ازمون هاش مثل همه موسسات غیر از مهستان ۲۸ مهر هست و در تاریخ ۸ دی داوطلب همه درسهاش تموم میشه و میره برای دوره.
مهستان که هم از همه دیرتر شروع میکنه و هم ماشالا از همه دیرتر تموم میکنه. ۵ ابان شروعشه و ۲۹ دی تازه ازمون ۵۰ درصد دومش هست.ازمون هاشم ۲۵ درصدی هست ولی اکثرا ۳ هفته یکباره که به نظرم جالب نیست
سنجش هم برخلاف همه موسسات که کتاب ها رو به ۴ قسمت تقسیم کردن و ۲۵ درصد به ۲۵ در صد امتحان میگیرن.کتاب ها رو به ۳ قسمت تقسیم کرده و شده سه تا یک سوم. تازه عجیب تر اینه که داوطلب باید یک سوم درس رو در دو هفته بخونه.در صورتیکه تو نصیر ۲۵ درصد درس رو تو ۲ هفته باید خوند که این خیلی معقول تره.
نصیر هم که در سایتش طراحان ازمون هاش رو برخلاف موسسات دیگه معرفی کرده که دیگه هیچ کدوم نیاز به معرفی ندارن.دکتر اجلالی، یوسفی،فیلی،کارگهی،ابراهیمی مقدم،خلیلی فر
من خودم اول میخواستم مهستان ثبت نام کنم ولی ۳ دلیل باعث شد که الان دیگه تو فکر این هستم که نصیر رو ثبت نام کنم
۱-برنامه ریزی خیلی بد مهستان.یعنی شروع از همه دیرتر وپایان از همه دیرتر
۲-ازمون های نصیر ۲ هفته یکباره ولی برا مهستان ۳ هفته یکبار
۳-وجود معروفترین استادان کامپیوتر برای طراحی سوال در نصیر
دوستان نظرشون رو بگن

RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - aatwo - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ

(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)talash نوشته شده توسط:  من خودم بین سنجش و مهستان و نصیر بررسی کردم
نصیر ازمون هاش هر ۲ هفته یکباره و این به نظرم بهتره.زمان شروع ازمون هاش مثل همه موسسات غیر از مهستان ۲۸ مهر هست و در تاریخ ۸ دی داوطلب همه درسهاش تموم میشه و میره برای دوره.
مهستان که هم از همه دیرتر شروع میکنه و هم ماشالا از همه دیرتر تموم میکنه. ۵ ابان شروعشه و ۲۹ دی تازه ازمون ۵۰ درصد دومش هست.ازمون هاشم ۲۵ درصدی هست ولی اکثرا ۳ هفته یکباره که به نظرم جالب نیست
سنجش هم برخلاف همه موسسات که کتاب ها رو به ۴ قسمت تقسیم کردن و ۲۵ درصد به ۲۵ در صد امتحان میگیرن.کتاب ها رو به ۳ قسمت تقسیم کرده و شده سه تا یک سوم. تازه عجیب تر اینه که داوطلب باید یک سوم درس رو در دو هفته بخونه.در صورتیکه تو نصیر ۲۵ درصد درس رو تو ۲ هفته باید خوند که این خیلی معقول تره.
نصیر هم که در سایتش طراحان ازمون هاش رو برخلاف موسسات دیگه معرفی کرده که دیگه هیچ کدوم نیاز به معرفی ندارن.دکتر اجلالی، یوسفی،فیلی،کارگهی،ابراهیمی مقدم،خلیلی فر
من خودم اول میخواستم مهستان ثبت نام کنم ولی ۳ دلیل باعث شد که الان دیگه تو فکر این هستم که نصیر رو ثبت نام کنم
۱-برنامه ریزی خیلی بد مهستان.یعنی شروع از همه دیرتر وپایان از همه دیرتر
۲-ازمون های نصیر ۲ هفته یکباره ولی برا مهستان ۳ هفته یکبار
۳-وجود معروفترین استادان کامپیوتر برای طراحی سوال در نصیر
دوستان نظرشون رو بگن

دوسته عزیز مهستان برنامه آزمونهاش تغییر کرده
۸/۵
۸/۲۶
۰۹/۱۰
۱۰/۱
۱۰/۲۲
۱۰/۲۹
۱۱/۶
۱۱/۱۳
فقط بین ۲۵ درصدهاش آزمون ۳ هفته هست و بقیه اینطور نیست درسته ۱۰/۲۹ کل مطالب ۵۰ درصد دومه اما ۱۰/۲۲ کله کتاب تموم شده
جامعه آمار نصیر کمه مخصوصا نصیر تو اکثر شهرستانها که نمایندگی نداره
مهستان تو کامپیوتر و آی تی قویه چون با استادهای پوران همکاری داری