|
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - mirabi77 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ
مشترک :۴۳ هوش:۳۳ پایگاه:۶۶ سیستم عامل:منفی۱۶(سال پیش ۴۴ درصد زده بودم امسال خیلی سخت بود )معماری:۵ بقیه سفید نظرتون چی؟ زیر ۲۰۰ شبکه میشم؟ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - arixooo - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)mirabi77 نوشته شده توسط: مشترک :۴۳ والا چی بگم..بیشتر دوست دارم نظرمو درباره اونایی بدم که حتما قبول میشن..آخه با زیر ۲۰۰ هم چیز جالبی نمیشه قبول شد.. |
|
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - walker - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
دوستان فکر میکنید کسی که این درصداشه رتبش حدودا چند میشه؟ زبان ۳۰ مشترک ۵۰ مدیریت ۲۰ پایگاه ۴۵ هوش ۵۵ سیستم سفید حدودی با توجه به سالای قبل چند میشه؟ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - fahimehazimi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)walker نوشته شده توسط: دوستان فکر میکنید کسی که این درصداشه رتبش حدودا چند میشه؟مهستان تو یه گرایش میده۱۶۰ یکی دیگه رو ۲۶۹ (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ق.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط:خیلی جالبه من رفتم این درصدها رو سایت مهستان دادم رتبه رو ۲۲۹ و۲۴۷ داد!(20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ)saeedehhhh نوشته شده توسط: درصدای من : همه درصد میزارند منم هوس افتادم زبان۸ تخصصی بین ۴۷ تا۵۰ پایگاه ۱۰۰ مدیریت ۴۴یا۳۴ سیستم ۶یا ۲۷ هوش۴۴یا۶۶ معماری۰ این یا که نوشتم سر اینکه یه سئوال رو یادم نمیاد چی زدم |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - arixooo - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:بدبینانه بگم رتبت میشه ۷۰..خوشبینانه(یعنی اینکه همه اونایی که یادت نمیان رو درست زده باشی رتبت حتی ممکنه ۱ رقمی بشه..تبریک میگم واقعا..مخصوصا دروس مشترک و پایگاه رو عالی زدید(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)walker نوشته شده توسط: دوستان فکر میکنید کسی که این درصداشه رتبش حدودا چند میشه؟مهستان تو یه گرایش میده۱۶۰ یکی دیگه رو ۲۶۹ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - saeedehhhh - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)walker نوشته شده توسط: دوستان فکر میکنید کسی که این درصداشه رتبش حدودا چند میشه؟مهستان تو یه گرایش میده۱۶۰ یکی دیگه رو ۲۶۹ یعنی چی !!!!!!! این تخمین سایت مهستان چه قدر می تونه واقعی باشه ؟ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - fahimehazimi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ)saeedehhhh نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)walker نوشته شده توسط: دوستان فکر میکنید کسی که این درصداشه رتبش حدودا چند میشه؟مهستان تو یه گرایش میده۱۶۰ یکی دیگه رو ۲۶۹ نمی دونم سعیده جون....این یه سایته دیگه...واقعی اش که ۱۰ روز دیگه میاد بی خیال مهستان....تو رتبه ات خوب میشه |