گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 22 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: گرایش که هر ۶ تا رو میتونیم شرکت کنیم. من که فقط ای تی شرکت میکنم |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ
هفته اخره همه دارن تلاششون رو میکنن یجورایی حس اخرین هفته کنکور بهم دست داده چقدر سختههههههه |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 23 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ ب.ظ
بچهها زبان عمومی تا چه صفحه ای از کتاب پارسه هست؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 23 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۲ ب.ظ
آزمون آزمایشیه . رتبه مهم نیست. یکی از بچه های همینجا بود که رتبه خوبی آورده بود، تو مصاحبه اش گفت که تو آزمونا رتبهی سه رقمی هم داشته . پس حتی اگر سه رقمی هم شدید نگران نباشید. مهم اینه که چند ماه برای جبران و مرور وقت داریم. (حالا یکی اینا رو به خود من بگه که استرس دارم!! ) سعی کنید درسهایی که خوندین حتما مرور کنین،بدون مرور فایده ای نداره . من امروز رفتم سراغ مدیریت که تموم کرده بودم . دیدم هیچی یادم نیست اما با یه کم وقت گذاشتن همش رو دوباره به یاد آوردم . این هفتهی آخر، زمان مروره. و یک پیشنهاد: به نظرم اگه دوستان کارنامه هاشون رو بعد از آزمون بذارن خوب می شه. اینجوری می شه کارنامهها رو بررسی کرد و به همدیگه تو بالا بردن درصدها و مشاوره کمک کرد. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - kadoos - 24 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ
دوستان این از کارنامه من،لطفا هر تحلیلی دارین ازم دریغ نکنید. متشکرم کارنامه اولیه آزمون مرحله اول مهستان زبان تخصصی -۵/۵۶ دروس مشترک ۴۲/۲۲ اصول و مبانی مدیریت -۵/۵۶ اصول و طراحی پایگاه داده ها ۵۵/۵۶ هوش مصنوعی ۳۳/۳۳ سیستم عامل ۲۲/۲۲ معماری کامپیوتر ۲۲/۲۲ گرایش نمره بدون معدل رتبه بدون معدل امنیت اطلاعات ۷۵۸۳ ۲ تجارت الکترونیکی ۷۰۵۵ ۳ شبکه های کامپیوتری ۷۵۸۳ ۲ مهندسی فناوری اطلاعات ۷۰۵۵ ۳ تعداد داوطلبین: ۳۳۱ نفر |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 24 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ب.ظ
سطح ازمون چطور بود؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 24 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ
دوستان زبان رو نگفتین |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 24 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط: دوستان این از کارنامه من،لطفا هر تحلیلی دارین ازم دریغ نکنید. بخاطر رتبهی تک رقمی تون تبریک می گم. درصد زبانتون خیلی پایینه.خیلیها به زبان اهمیت نمی دن، دقیقا به همین خاطر درس مهمیه .چون خیلیها کم می زنن در حالی که به راحتی می شه درصد بالایی زد کافیه هر روز نیم ساعت زبان بخونین. تا بهمن زبانتون خوب می شه و یه درصد خوب تو زبان روی رتبه تون تاثیر زیادی می ذاره. توصیه میکنم یک ساعتی رو مشخص کنید و هر روز همون موقع لغت زبان بخونید.برای تخصصی هم کتاب زبان تخصصی پارسه می تونه مفید باشه. مدیریت درسیه که به سادگی می شه اشتباه زد چون همهی اسمها و تئوریها شبیه و نزدیک به همن. تنها راهش اینه که چند بار مرور کنیم بلکه یادمون بمونه کی چی گفته. پایگاه و مشترکتون خوبه. اما هوش و سیستم متوسطه. اینهایی که گفتم تنها نظرات منه. به نظرم بعد از هر آزمون و کارنامه باید بشینیم ببینیم چه اشکالی تو برنامه ریزی یا نحوهی درس خوندنمون بوده که درصدهامون صد نشده. تا وقتی همهی درصدهامون صد نزدیم نباید بی خیال شیم. باید درصد ایده آل رو صد بگیریم تا بلکه بالای پنجاه بشیم |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 24 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ب.ظ
آزمون مرحله یک مهستان رو زدم.درصدهام: زبان تخصصی ۵۵ دروس مشترک ۴۸/۵ (گسسته چون سرفصلش با پارسه فرق می کرد کلا حذف کردم.شبکه ۱۰۰، نرم ۳۳، طراحی ۲۲، ساختمان داده ۳۸ ) اصول و مبانی مدیریت ۴۱ اصول و طراحی پایگاه داده ها ۳۳/۳۳ هوش مصنوعی ۳۸/۸۸ سیستم عامل ۳۸/۸۸ معماری کامپیوتر (سرفصلش با پارسه فرق می کرد نزدم) * ساختمان و مدیریت هم کمی مباحث فرق می کرد. اما بقیه مثل پارسه هستن. این سوال چطور می شه؟ *ضمیمه کردم. (۲۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: با این حساب فکر میکنم تعداد سوالات ۹۰ تا بوده درسته؟ آزمون رو هیمنجا تو مانشت گذاشتن برای دانلود. بله.ترازها و رتبه یادم نیست.اما درصدهامو تو دفترچه آزمون یادداشت کرده بودم. براتون می نویسم. زبان تخصصی ۵۳/۳۳ دروس مشترک ۳۹/۱۷ اصول و مبانی مدیریت ۱۶/۶۷ اصول و طراحی پایگاه داده ها ۵۴/۱۷ هوش مصنوعی ۵۴/۱۷ سیستم عامل ۵۴/۱۷ معماری کامپیوتر ۸/۳۳ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 24 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: درود به دوستان قطعاً تو کنکور رتبه خیلی خوبی خواهید گرفت.درود بر شما.ممنون. من که خوشم نیومد از آزمونش. زبانش که خیلی بد بود. چند تا سوال جای خالی داده اما اون جای خالی رو نذاشته باید خودمون حدس بزنیم جای خالیها کجای جمله هستن!! یا تو متنا زیر کلماتی که در موردش سوال می کنه خط نکشیده! جوابا رو بررسی نکردم اما سوال ۸۳ سیستم اشتباهه انگار.جواب تو گزینهها نیست. سوالام زیاد سخت نبود. من پارسه شرکت کردم. آزمون مهستان رو دانلود کردم امروز تو خونه زدم. شما هم اینکارو بکنین. اینجوری مشخص می شه چه قسمتهایی یا فرمولایی فراموش شدن.می تونین برین مرور کنین. برای شبکه پارسه می خونم. پارسه کامل توضیح داده.البته سوالای مهستان سخت نبود . سیستم عامل پارسه هم که خیلیی کامله. ان شالله موفق می شین. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 25 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ق.ظ
درصداتون خوبه.درسته شرایط آزمون خیلی فرق می کنه. جدا از شرایط محیطی، استرس و نگرانی باعث می شه تمرکز نکنیم. کدوم تست مدیریت رو می گین؟ این دو تا درس وقت می برن. من پارسال کلی روی این دو تا وقت گذاشتم. مسئله های زمانبندی خیلی ساده هستن.من که عاشقشونم چون همیشه درست می زنم فقط کافیه بدونین هر روش چطوری عمل میکنه. بعد چند تا مسئله و تست حل کنین کاملا مسلط می شین. شبکه هم تنها راهش اینه که چند بار تستها رو بزنین و پاسخ هر تست رو با دقت بخونید. یه کم وقت می بره.اما یاد می گیرین. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - kadoos - 25 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۲ ب.ظ
من زبان پارسه رو می خونم، البته تازه شروع کردم، زبان عمومیش یه سری تست داره که معنی گزینه هاشو هم نوشته اونا رو چطوری بزنم؟ کلا اکثر تستاشو غلط میزنم( هم عمومی، هم تخصصی )میشه راهنماییم کنید که چطور بخونم که نتیجه قابل قبولی بگیرم. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 25 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ ب.ظ)saeideh نوشته شده توسط: سلام بچه ها منم زیاد حالم سرجاش نیست همه چیو خوندم اما به این نتیجه رسیدم که روش خوندم و اینکه تست زدن رو گذاشتم واسه اخر کار اشتباه بوده و الان تست اصلا نخوندم عیب نداره بهرحال بار اوله ازمون میدیم اینها واسه تجربه خیلی خوبه،من حتما واسه ازمون بعدی جبران میکنم |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - fe_atash - 25 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
چقد فصل معیار های اندازه گیری و متریک مهندسی نرم افزار سخته ..اصلا یه طوریه اعصابمو خورد کرده این فصل ( (۲۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ ب.ظ)saeideh نوشته شده توسط: سلام بچه هاکی گفته وقت واسه جبران نیس؟ فوقش به این آزمون نمیرسی...هرچی مونده رو بعلاوه ۲۵ % بعد میخونی...بعد تو آرمون ۵۰% اول هم خودتو محک میزنی منم معماریو و ساختمانو هنوز نخوندم و مطمئن باش خیلیا هنوز تموم نکردن..نگران نباش جبران می کنی |
RE: رتبه ۵۰۰ - shahrzad sara - 26 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط:سلام من تا اونجایی که میدونم مهندسی نرم افزار پوران پزوهش خوبه(17 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: با رتبه ۵۰۰ فکر میکنم مجازی قبول میشدید؟ (۲۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط:سلام خسته نباشید دوست عزیز منم از اون دسته آدمایی هستم که دنبال زبان نرفتم این هفته اومدم یکم زبان عمومی بخونم همه را قاطی میکنم فقط ۵۰۴ بخونم خوبه؟چیکارکنم خیلی وضعیت زبانم خرابه |