تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:  yes

دقیقا ۳ تا میشد نه حداقل
دقیقاً چرا؟ خود اون دو تا پروسس s0 رو ریلیز میکردن و اون بازم میتونست s0 و s1 رو ریلیز کنه تا بی نهایت ادامه می تونست داشته باشه این روال

حلقه نمیخواد اینترلیو و تصادفی اجرا میشن

دوسته عزیز ۲ تا پروسس دیگه حلقه بینهایت نداشتن ... فقط پروسس اصلی حلقه داشت

بله اینترلیو یعنی اینا تصادفی اجرا میشن .. اون ۲ تا یه بار سیگنال میدادن دیگه تموم میشدن چون حلقه نداشتن که دوباره بیان سیگنال بدن
فقط پروسس که چاپ میکرد حلقه بینهایت داشت

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ

حداقل سه تا صفر میشد شک نکنین!

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:  هوش مصنوعی،سرما خوردگیچند میشد؟من زدم۰/۳۲

من ۳۲ رو شک داشتم نزدم

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:  آسونی که آسون بود. ولی باید همه چیو حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه.
صورت سوال راحت ولی جوابا سخت.

توپولوژیه ۱۲ می شد

۱۶

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط:  اون پیچیدگی مهندسی نرم چی میشد؟؟؟

میشد گزینه ۳ یعنی (۴) بود پیچیدگیش فکر کنم
پیچیدگی ۴
IP 0.0.0.0.
؟؟؟؟

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  
حداقل سه تا صفر مشد شک نکنین!

دلیل قانع کننده بیار .. من خودم حداقل ۳ زدم ولی بعد دیدم اون ۲ تا پروسس دیگه حلقه ندارن یعنی فقط ۱ بار میتونن سیگنال بدن

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:  آسونی که آسون بود. ولی باید همه چیو حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه.
صورت سوال راحت ولی جوابا سخت.

توپولوژیه ۱۲ می شد

۱۶

۱۶ درسته

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mcse2010 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط:  اون پیچیدگی مهندسی نرم چی میشد؟؟؟

پیچیدگی ۴
IP 0.0.0.0.
؟؟؟؟

سوال ip هم میفرسته به defultکه روتر ۲ بود
نمودار مهندسی نرم ۴تا بود نه ۳ تا

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ

پیچیدگی ۴
IP 0.0.0.0.
؟؟؟؟
من آی پی دومی رو زدم

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ

پیچیدگی فک کنم ۹-۸+۲=۳

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  درخت قرمز سیاه چی میشد؟حداقل چندتا گره میشد؟

صفر

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ

۱۲ میشه . ۱۶ که اصلا ضریب ۳ نیست

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ

پیچیدگی ۴
IP 0.0.0.0.
؟؟؟؟

نه سوال مهندسی نرم افزار رو گفتم پیچیدگی سایکلوماتیک
IP رو فک کنم اشتباه زدم

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Sanaz123 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم Big Grin راستی اکثرا گزینه ۲ نمیشد جوابا؟؟؟؟Undecided

منم همون ۳۲. و ۷۲ به دست آوردم. فکر کنم درسته

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ

بابا بیخیال
اندکی صبر
یکشنبه نزدیک است
با این کارها مغز خودتون رو منفجر میکنید

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ

گفتم کنکور بدم راحت میشیم الان بدتر شدم !! وااااااااااااای قاطی کردم دیگه:-))

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  بابا بیخیال
اندکی صبر
یکشنبه نزدیک است
با این کارها مغز خودتون رو منفجر میکنید

یکشنبه چ خبره?