|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:دقیقاً چرا؟ خود اون دو تا پروسس s0 رو ریلیز میکردن و اون بازم میتونست s0 و s1 رو ریلیز کنه تا بی نهایت ادامه می تونست داشته باشه این روال(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط: yes بله اینترلیو یعنی اینا تصادفی اجرا میشن .. اون ۲ تا یه بار سیگنال میدادن دیگه تموم میشدن چون حلقه نداشتن که دوباره بیان سیگنال بدن فقط پروسس که چاپ میکرد حلقه بینهایت داشت |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
حداقل سه تا صفر میشد شک نکنین! |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: هوش مصنوعی،سرما خوردگیچند میشد؟من زدم۰/۳۲ من ۳۲ رو شک داشتم نزدم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: آسونی که آسون بود. ولی باید همه چیو حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه. ۱۶ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:پیچیدگی ۴(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: اون پیچیدگی مهندسی نرم چی میشد؟؟؟ IP 0.0.0.0. ؟؟؟؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:حداقل سه تا صفر مشد شک نکنین! دلیل قانع کننده بیار .. من خودم حداقل ۳ زدم ولی بعد دیدم اون ۲ تا پروسس دیگه حلقه ندارن یعنی فقط ۱ بار میتونن سیگنال بدن (۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: آسونی که آسون بود. ولی باید همه چیو حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه. ۱۶ درسته |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mcse2010 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:پیچیدگی ۴(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: اون پیچیدگی مهندسی نرم چی میشد؟؟؟ سوال ip هم میفرسته به defultکه روتر ۲ بود نمودار مهندسی نرم ۴تا بود نه ۳ تا |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:من آی پی دومی رو زدم(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:پیچیدگی ۴(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: اون پیچیدگی مهندسی نرم چی میشد؟؟؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
پیچیدگی فک کنم ۹-۸+۲=۳ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: درخت قرمز سیاه چی میشد؟حداقل چندتا گره میشد؟ صفر |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ
۱۲ میشه . ۱۶ که اصلا ضریب ۳ نیست |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:پیچیدگی ۴(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: اون پیچیدگی مهندسی نرم چی میشد؟؟؟ نه سوال مهندسی نرم افزار رو گفتم پیچیدگی سایکلوماتیک IP رو فک کنم اشتباه زدم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Sanaz123 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم منم همون ۳۲. و ۷۲ به دست آوردم. فکر کنم درسته |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ
بابا بیخیال اندکی صبر یکشنبه نزدیک است با این کارها مغز خودتون رو منفجر میکنید |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ
گفتم کنکور بدم راحت میشیم الان بدتر شدم !! وااااااااااااای قاطی کردم دیگه:-)) (۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: بابا بیخیال یکشنبه چ خبره? |