در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. من تا حالا فردی با این نظر و هوش رو ندیده بودم.با نظرش ۱۰۰% موافقم. خدایی خانم ها بیاین یه همتی کنین، بیخیال ارشد بشین جا برای ما باز بشه آفرین دخترهای خوب مرسی. پیشاپیش از لطفتون ممنونیم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! یکی دیگه کم شد! دیگه نبود؟! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! چرا من همچنان هستـــــــــــــــــــــــم (با کمک مسئولین آتش نشانی لقمه در اومد و نجات یافتم) من هستم، با همون ۷ ۸ دوری که گفتم ! منو اضاف کن، زودباش |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Golden68 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
[quote='explorer' pid='267765' dateline='1399705601'] خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. ۹۵ درصد تون اصلا هدف خاصی از کنکور ارشد ندارین الکی میان کنکور میدین رتبه تون بعضا خوب میشه جای یه پسر بدبخت رو هم تو دانشگاه پر میکنید آخرشم هیچی به هیچی. چرا اتفاقا" برخورد.الکی هم ندادم.بهترین روزامو تو کتابخونه گذروندم تا قبول شم . :| |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. جوابی بهتر از خاموشی برای شماها به ذهنم نمیرسه! خوب میشین ایشالله! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: چرا من همچنان هستـــــــــــــــــــــــم (با کمک مسئولین آتش نشانی لقمه در اومد و نجات یافتم)کتاباش چی هستن شاید تصمیم گرفتم بخونم؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: چرا من همچنان هستـــــــــــــــــــــــم (با کمک مسئولین آتش نشانی لقمه در اومد و نجات یافتم)کتاباش چی هستن شاید تصمیم گرفتم بخونم؟ بفرما هی گفتی ۷ ۸ دور رقیب که کم نشد اضافه هم شد! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: جوابی بهتر از خاموشی برای شماها به ذهنم نمیرسه! خوب میشین ایشالله! قائدتا کلا جوابی نباید به ذهنتون بخوره جز این چون حرفی برا گفتن ندارین |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. یه خورده فکر کنی جوابی به ذهنت میرسه (شوخی) حالا فرضا ارشد هم گرفتین(تو شریف) بورسیه شدین رفتین MIT اونجا رتبه یک شدید بعدشم بگن آقا تو کره زمین جایی واسه شما نداریم واسه ادامه تحصیل، میخوایم بفرستیمت مریخ اصلا هر چی مدرکه مال شما آخرش چی ؟؟؟ آفرین بیاید بیخیال بشید جا برای ما پسرای گل روزگار باز بشه، استعدادامون شکوفا بشه، نه که پای شانس هدر بره |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
الآن یه سوالی برای من پیش آمده اینکه چرا سنجش هنوز اطلاعیهی تاریخ اعلام نتایج رو نگذاشته؟ تا حالا سابقه نداشته مثلاً امروز اطلاعیه بگذاره بگه ۲ روز دیگه بیاین |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: جوابی بهتر از خاموشی برای شماها به ذهنم نمیرسه! خوب میشین ایشالله! نه واقعا انصافه شما با این غلط املایی بری ارشد ما بمونیم خونه! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - tayebe68 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ
درود به همه دوباره مانشت شلوغ شده و کاربرا دارن از سر و کولش بالا میرن ! برای همه ی داوطلبای کوشا (مخصوصا سال دومی ها) آرزوی لبخند بعد از دیدن نتیجه دارم (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: دوستانی که کنکور انفورماتیک دارین اعلام کنین من ببینم چند تا رقیب دارم اینجا ! منم کنکور انفورماتیک پیش رو دارم ، هنوز کتاباشو تهیه نکردمExclamation یه دوست دارم که کتابا رو تهیه کرده ولی هنوز شروع نکرده! دو تا از رقیبا کم شد، می تونی یک نفس عمیق راحت بکشی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ
آخر شما چی برادر عزیز؟مگه شما پسر بامن دختر چه فرقی داری؟آخرش همون چیزیه که واسه تو هست.چرا فکر میکنی آخره شمایی که پسری یک چیزی هست و آخر یک دختر ،که چی داره؟! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نه واقعا انصافه شما با این غلط املایی بری ارشد ما بمونیم خونه!شما چند تا کتاب چاپ قدیم بخون بیشتر با کلمه ی قائدتا آشنا میشین |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: الآن یه سوالی برای من پیش آمده اینکه چرا سنجش هنوز اطلاعیهی تاریخ اعلام نتایج رو نگذاشته؟ من یه خبرهایی دستم رسیده، میگن پاسخ نامه ها رو گم کردند!!! برای این مشکل دو تا راهکار دارند: ۱) نمیخوان اصلا بروی خودشون بیارن میخوان چیزی نگن که کم کم داوطلبا بیخیال نتایجشون بشن ۲) شایدم نتایج رو به صورت کاملا دیمی و از روی سوابق تحصیلی دانشجو بزنند که کسی نفهمه! اگه میخوان بزنن بدونند که من زبان ۱۰۰ مشترک ۸۰ تخصصی ۹۰ مدیریت و معماری ۱۰۰ (مسئولای سنجش درصدای منو در نظر داشته باشن) |