|
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - kimiya_496 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)a306 نوشته شده توسط: ۱- شهر قبولی : علوم تحقیقات فارس خوش بحالتون من اگه بودم صد در صد می رفتم . یکی از آرزوهای من این بود که اونجا قبول بشم و نشد که نشد . حییییییییییف ... ![]()
|
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - ramin09 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ
سلام بچه ها . علوم تحقیقات اذربایجان غربی ارومیه است یا تو شهر های دیگه اذربایجان غربی لطفا جواب بدین سلام بچه ها . علوم تحقیقات اذربایجان غربی ارومیه است یا تو شهر های دیگه اذربایجان غربی لطفا جواب بدین |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - kimiya_496 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)kimiya_496 نوشته شده توسط: مرسی ولی گرایش من نرم افزاره! فکر کنم شما شبکه باشید درسته ؟درسته گرایش من شبکه است. کلاس نرم افزار هم همینجور سه شنبه و چهارشنبه کلاس دارید! میشه انتقالی گرفت اما ترم اول بعید میدونم اگه کسی رو پیدا کنید که جابه جا بشید سریعتر کارتون درست میشه. نرم افزار هم اساتید خوبی داره چندتای مشترک هستند. دکتر بهزاد منتظری یکی از اساتید خوب اونجاس. دکتر چاله چاله هم مدیر گروه دانشگاه رازی کرمانشاه است که لیسانس و فوق شریف بودن و دکتری استرالیا البته مدیر گروه نرم علوم و تحقیقاتم همین دکتر چاله چاله است. دکتر احمدی هم از هلند دکتری گرفته و عضو هیات علمی رازی هستند. دکتر پرندین هم که ریاضی درس میده معاون آموزشی دانشگاه است. خیلی ممنونم از راهنماییاتون . نمیدونم چکار کنم خیلی دو دلم ![]() اگه کلاسا دو هفته یبار بود مثه بوشهر خیلی خوب میشد
|
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - lianet - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ
سلام خوشبختانه من تکمیل ظرفیت انتخاب اولم رو قبول شدم واحد بروجرد / نرم افزار نمره کل ۵۷۰۰ رتبه آخرین فرد قبولی ۵۶۸۶ امیدوارم به درد کسانی که سال آینده شرکت می کنن بخوره خیلی کار سختی نیست . می تونم بگم هیچ تلاشی براش نکردم . همگی موفق باشید. لطفا اگه کسی تکمیل ظرفیت قبول نشده نمره کل ، رشته و شهر انتخابیش رو بگه تا بقیه بتونن استفاده کنن. |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - a.karamolahy - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط:سلام داداش(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)kimiya_496 نوشته شده توسط: مرسی ولی گرایش من نرم افزاره! فکر کنم شما شبکه باشید درسته ؟درسته گرایش من شبکه است. کلاس نرم افزار هم همینجور سه شنبه و چهارشنبه کلاس دارید! میشه انتقالی گرفت اما ترم اول بعید میدونم اگه کسی رو پیدا کنید که جابه جا بشید سریعتر کارتون درست میشه. نرم افزار هم اساتید خوبی داره چندتای مشترک هستند. دکتر بهزاد منتظری یکی از اساتید خوب اونجاس. دکتر چاله چاله هم مدیر گروه دانشگاه رازی کرمانشاه است که لیسانس و فوق شریف بودن و دکتری استرالیا البته مدیر گروه نرم علوم و تحقیقاتم همین دکتر چاله چاله است. دکتر احمدی هم از هلند دکتری گرفته و عضو هیات علمی رازی هستند. دکتر پرندین هم که ریاضی درس میده معاون آموزشی دانشگاه است. نمی دونی ثبت نام تکمیل ظرفیت کیه تو کرمانشا؟ ممنون میشم |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - persianboy_333 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
یه سوال چرا امسال تراز قبولی رو بالا بردن؟؟؟؟ شاهرود ۵۸۰۰ هرمزگان ۵۷۸۷ ؟؟ |
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - yasemi - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ)kimiya_496 نوشته شده توسط: خیلی ممنونم از راهنماییاتون . نمیدونم چکار کنم خیلی دو دلماتفاقا اینکه هر هفته تشکیل میشه خیلی خوبه راحتر درس پیش میره. (۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)a.karamolahy نوشته شده توسط: سلام داداشپارسال برای ما پیامک اومد امسال برای شما کلاس گذاشتن توی سایت هست فقط ثبت نام شما مونده! |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - somaye.h - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: بچه ها کسی هست علوم تحقیقات گیلان بدونه آخرین فرد قبولیش ترازش چنده؟ ۵۸۷۵ ،من قبول شدم گیلان ترازم ۶۰۰۰ بود
|
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - peyman.rasouli - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
دوستان به نظر شما قبولی های تکمیل ظرفیت مهر میرن سر کلاس یا بهمن؟ |
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - yasemi - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما قبولی های تکمیل ظرفیت مهر میرن سر کلاس یا بهمن؟مهر |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - khalddodman@yahoo.com - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
سلام به همه دوستان من تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تبریز با رتبه۳۲از۶۲ وترازم۵۶۸۸ رشته تربیت بدنی وعلوم ورزشی قبول شده ام ..با ارزوی قبولی دیگر دوستان عزیز البته افرادی که میگن بذاربرای سال دیگه -از دید من کار بسیار اشتباه ی در زندگیشون میکنن چون در دوره زمونه ما یک روز توقف باعث میشه ۵روز عقب بیوفتی |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - kimiya_496 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
پس یعنی ثبت نام ممکنه تو این هفته نباشه ؟ تو سایت که هنوز چیزی نزده! |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - somaye.h - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ
بچه ها کی علوم تحقیقات گیلان قبول شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هم کلاسیای من کیانننننننننننننننننننن؟ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - network115 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
سلام به همه تبریک میگم من شاهرود قبول شدم.ترازم ۵۹۱۶ بوده.جالب اینجاس تو کارنامه دوستم زده اخرین فرد قبولی نیشابور۵۹۱۶ رتبه ۸۷ منم یعنی ولی تو کارنامم زده تراز ۶۱۰۰ اخرین فرد قبولی با رتبه ۴۳ یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - a.ar - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
تکمیل ظرفیت بهمن هم هست ؟ یعنی کسایی که ترازشون پایین تر است و الان جایی قبول نشدن ، ترم بهمن می تونند برند دانشگاهی مثل نجف آباد یا علوم تحقیقات اصفهان درس بخونن و اون وقت من با تراز ۶۰۶۵ باید برم یزد فقط به خاطر این که در تکمیل ظرفت اول قبول شدم ؟ این انصافه من از نجف اباد برم یزد اون وقت یکی با تراز کمتر ترم بعد بره نجف اباد ؟ خوب همین الان به یک سری ها بگن اقا ، خانم شما از بهمن بیا سر کلاس که یک کم رتبه ات کمتره و لازم نیست بری یزد . خدااااااااااااا |