تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - نسخهی قابل چاپ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - re90_9_24 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)re90_9_24 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:زبان صفر(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ)re90_9_24 نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز تراز یا همون نمره کل سراسریه یهنی شما تو نرم افزار یه نفر دیگه با تراز ۵۷۰۰ نمی تونید پیدا کنید . قزوینم شرکت می کردین همون ترازتون همون می شد... از دوستان خواهش دارم نظر بدن چند درصئ احتمال کرمانشاه برام است نرم افزار قزوین شرکت کردم ترازم ۵۶۸۳ اینجوری انتخاب کردم نظرتئن رو یگید ممنون می شم دوستان نرم افزار - واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه نرم افزار - پردیس علوم و تحقیقات کردستان پردیس علوم و تحقیقات همدان نرم افزار - پردیس علوم و تحقیقات ایﻼم نرم افزار - پردیس علوم و تحقیقات قزوین نرم افزار - واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - arman4343 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ)ahmad77 نوشته شده توسط: خواهش می کنم یکی جواب بده.به نظر من علوم تحقیقات آیت الله آملی چون احتمالا خودم هم بالاتر از بابل میزنم |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - ahmad77 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)arman4343 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ)ahmad77 نوشته شده توسط: خواهش می کنم یکی جواب بده.به نظر من علوم تحقیقات آیت الله آملی آره منم شنیدم علوم تحقیقات بهتره ولی بازم دودلم کدومو اول بزنم. |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - byb - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ
اینجا یه سری از ترازای سال پیش هست.. [attachment=6888] |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mohsen66 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ
من رتبه ۴۶۰ و نمره ۶۱۴۲ انتخاب ۱) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار پردیس علوم و تحقیقات ساوه انتخاب ۲) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار پردیس علوم و تحقیقات مرکزی انتخاب ۳) مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی پردیس علوم و تحقیقات قزوین انتخاب ۴) مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی واحد بوئین زهرا انتخاب ۵) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار پردیس علوم و تحقیقات دماوند انتخاب ۶) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار پردیس علوم و تحقیقات البرز انتخاب ۷) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار واحد بوئین زهرا انتخاب ۸) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار پردیس علوم و تحقیقات قزوین انتخاب ۹) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار پردیس علوم و تحقیقات همدان انتخاب ۱۰) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار پردیس علوم و تحقیقات خمین به نظرتون انتخاب اول قبول میشم؟؟؟؟؟ البته بقیه رو همین جور الکی زدم |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - salehi57 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ
چرا کسی جواب منو نمیده؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - hanieh18 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ)salehi57 نوشته شده توسط: چرا کسی جواب منو نمیده؟ شاید سوالتون بی ربط بوده |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mepar - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ)mepar نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ)mepar نوشته شده توسط: سلام سلام بچه ها کسی نظری نداره؟!! |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - hanieh18 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ)mepar نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ)mepar نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ)mepar نوشته شده توسط: سلام بنظر من همون پردیس کرمان بهتره |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - salehi57 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:نه(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ)salehi57 نوشته شده توسط: چرا کسی جواب منو نمیده؟ اول نمره کلمو نوشتم کسی نگفت قبولم یا نه بعدشم نوشتم چی انتخاب کردم |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mepar - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ
سلام ممنون کرمان پردیس نیستا ، واحد علوم تحقیقاته. این علوم تحقیقات قزوینه که تا پارسال واحد علوم تحقیقات بود و امسال شده پردیس/. من رشتم آی تی.شبکه می خواستم انتخاب کنم. طبق کارنامه های پارسال تراز علوم تحقیقات قزوین خیلی بالاتر از علوم تحقیقات کرمان یا کرمانشاه ست، ولی امسال علوم تحقیقات قزوین شده پردیس. حالا با این تفاسیر به نظر شما پردیس قزوین بهتره واسه شبکه یا واحد علوم تحقیقات کرمان و کرمانشاه؟ یه عکسم پیوست کردم لطف کنید ترتیب پیشنهادیتونو بگید [attachment=6891] |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - nt64 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
سلام اگر میشه راهنماییم کنین فوری فوری رتبه ام ۲۵۲ در نرم افزار – انتخاب اولم مشهد بوده – مردود آخرین نفر انتخاب اول برای قبولی رتبه ۲۳ و تراز ۶۹۱۵ بوده. من این تراز ها رو دارم: مهندسی کامپیوتر- نرم افزار ۵۵۱۶ مهندسی کامپیوتر- معماری ۵۳۹۷ مهندسی کامپیوتر- هوش ۵۲۹۶ آیا امکان قبولی در تکمیل ظرفیت رو دارم؟ اگر مشهد نیشابور شاهرود باشه می تونم برم. کدوم شهر ها رو بزنم بهتره یعنی قبولم؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - hanieh18 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ)salehi57 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:نه(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ)salehi57 نوشته شده توسط: چرا کسی جواب منو نمیده؟ من که ندیدم ناراحت نشین قبول می شین انشالله |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - maryam deilamirad - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ)nt64 نوشته شده توسط: سلام اگر میشه راهنماییم کنین فوری فوری دوست عزیز نیشابور و شاهرود احتمال ریاد قبولی |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - salehi57 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:رتبم نرم ۴۷۷۴ و معماری ۵۶۹۵ شده(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ)salehi57 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:نه(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ)salehi57 نوشته شده توسط: چرا کسی جواب منو نمیده؟ |