تالار گفتمان مانشت
تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - sina_n - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ق.ظ

خواستم بطور رسمی از دکتر تنهایی برای راه اندازی چنین سایتی تشکر کنم

مانشت از روز اولی که به دنبال انتخاب منابع ارشد بودم تا انتخاب رشته خیلی به من کمک کرد

از کاربران فعال سایت هم خیلی ممنونم(afagh1389، luna، ...)

خیلی اهل نوشتن نیستم ولی گفتم نامردیه از دکتر و مانشتی‌ها تشکر نکنمHeart

تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - admin - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۹ ق.ظ

سلام
ممنونم از بزرگواریتون، زکات علم نشر اونه، ما اهداف بالاتری داریم که ان شا الله با لطف و یاری خداوند و کاربرهای محترم سایت به اون اهداف هم می‌رسیم.
من و همه کاربرهای پر تلاش سایت رو از دعاهای خوبتون بی‌نصیب نگذارید.

تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - Fardad-A - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ق.ظ

مانشت باید به اینهمه کاربران با معرفت باید بباله. بشرطیکه بعد قبولی فراموشش نکنن.

تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - somayeh kashefi - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ق.ظ

منم به نوبه خودم از آقای محمد تنهایی تشکر ویژه دارم و تبریک میگم .من بعد از امتحان ارشدم با مانشت اشنا شدم میدونم اگه قبل از امتحانم آشنا میشدم نتیجه بهتری میگرفتم از تجربیات دوستان استفاده میکردم . تنهایی خوندم و رتبه‌ام جالب نبود امسال می خوام شرکت کنم البته با کمک شما مانشتی‌ها ....

تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - saba_1984 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ

سلام

منم میخوام که از دکتر تنهایی و همه کاربرای خوب مانشت کمال تشکر و قدردانی رو داشته باشم .

که همراهان خوبی واسه من در طول این مدت بودند و من خیلی از چیزهایی رو که الآن میدونم رو مدیون این دوستان هستم.

با آرزوی موفقیت برای همگی.

ایشا... که شاهد همکاری های بهتری در کنار هم در آینده باشیم.

تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - پری - ۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ق.ظ

سلام

منم از همتون تشکر میکنم فکر اولین سایتی که هرچی خواستم تونستم توش پیدا کنم امیدوارم که موفق باشید هر جای دنیا که هستید

RE: تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - Jabar-Asadi - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ب.ظ

سینا جان تو که رفتی .... برای مام دعا کن ؟ راستی اصفهان تنهایی ؟؟ کسی از بچه‌ها باهات نیست ؟

RE: تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - sina_n - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۲ ب.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ب.ظ)Jabar-Asadi نوشته شده توسط:  سینا جان تو که رفتی .... برای مام دعا کن ؟ راستی اصفهان تنهایی ؟؟ کسی از بچه‌ها باهات نیست ؟

ایشالله قبول میشیSmile

RE: تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - rend4rend - 19 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ق.ظ

درود فراوان بر بزرگان مانشت
بنده نیز ضمن تشکر به بیتی از ابیات فارسی که در آن شاعر به بنیانگزار سایت نظر داشته Big Grin اشاره می نمایم که:

دلا خو کن به تنهایی! ز تنهایان بلا خیزد!
سعادت آن کسی دارد، ز تنهایی نپرهیزد!!!

Big Grin Big Grin Big Grin Heart

RE: تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - aatwo - 19 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ق.ظ

سلام
من از تک تک کاربران این جامعه مانشتی کوچیک تشکر میکنمHeart به خودم میبالم که این همه دوسته خوب اینجا پیدا کردم Heart دوستانی که اگر نبودند نمی تونستم خیلی چیزها رو یاد بگیرمHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
از تک تک مدیران محترم سایت و دکتر تنهایی هم که همواره سعی کردن مانشت بهتر باشه تشکر دارم
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - fatima1537 - 19 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ

شما خوبی کردیدSmileاسم قبلیتون هم mass2009 بود اگه اشتباه نکنم فقط نمیدونم چرا یکدفعه سبک نوشته هاتون عوض شد!Smile
خلاصه من از اون تاپیکتون استفاده بردم.

RE: تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - Bache Mosbat - 19 آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۹ ب.ظ

(۱۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  شما خوبی کردیدSmileاسم قبلیتون هم mass2009 بود اگه اشتباه نکنم فقط نمیدونم چرا یکدفعه سبک نوشته هاتون عوض شد!Smile
خلاصه من از اون تاپیکتون استفاده بردم.

گویا نام کاربری قبلیشون از دسترسشون خارج شده و نتونستن دیگه بهش دسترسی پیدا کنن .

تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - MSZ - 19 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ

این سایت و کاربرانش اولین سایتی بود که واقعا تونست تو زمینه درس و کنکور برای من مفید باشه و اطلاعات خیلی خوبی بهم بده
دوستان زیادی به شکل مستقیم یا غیر مستقیم تو این سایت کمک های زیادی به من کردن

من به نوبه خودم از تک تک عزیزان مانشتی کمال تشکر رو دارم و امیدوارم بتونم لطف های این عزیزان رو جبران کنم

همگی شاد و موفق باشین

تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - admin - 20 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ

آرزوی موفقیت برای همه دوستان دارم. من مدتیه که کم مطلب می‌نویسم (یه خرده مشغله پروژه‌ای دارم) ولی سعی می‌کنم که مطالب دوستان رو دنبال کنم. راستی مانشت کم‌کم داره ۱۴ هزار نفری می‌شه Smile

تشکر ویژه از دکتر تنهایی و کاربران با مرام مانشت - banou - 20 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ب.ظ

من هم به نوبه خودم تشکر می کنم فقط بخش پرسش و پاسخ بچه های ارشد کم فعالیته.تشکر