|
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - saeidkhan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
بررسی سوالات نرم افزار |
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - n-hazrati - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
پیچیدگی سیکلوماتیک ۴ میشد؟ |
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - tanhatarin - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ
بله ۴ یکی دیگه میشه cpm pert |
|
RE: مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - Hamzeh.S - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ
منم موافقم.
|
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - behruz_p - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ
یکیشم که جمع آوری نیازها مشاهده میشد مدل ساختاری معماری کدوم رو زدین؟! |
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - n-hazrati - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ
وااااااااااااااااااااایییییییی مرسیییییییییییییییییییییی یعنی همه اینقد خوب زدن تستارو؟؟؟؟ |
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - tanhatarin - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ
اون میشد ساختار کلی و روابط اجزا دیشب تو کتابت تست کردم ۱۲ سوال ساختمان الگویتم یادداشت کردم تو قسمت ساختمان الان عنوان میکنم جواب ها ر وبگین |
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - a.r - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ
اون سوال که درباره مهندسی نیازمندیها بود کدوم گزینه بود؟؟ من که همه موارد رو زدم |
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - saeidkhan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
منم همه موارد رو زدم |
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - tanhatarin - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ
میشد مشاهده و بازبینی |
|
RE: مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - JAFARI71 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
پیچیدگی سیکلوماتیک ۴ جمع آوری نیازها میشد مشاهده قوانین طلایی ماندل هم میشد زمان پاسخ زمانبندی پروژه میشد cpm و pert من همین چهارتارو زدم
|
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - threefx - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
دوستان اون WBS که همراه PERT و CPM اومده بود که جواب نمیشد سه تاییشون ؟! آخه همه به ما گفتن میشه هر سه تاش اما من PERT و CPM رو زدم همش عذاب وجدان داشتم ![]() من از اون موقع همش دارم فک میکنم WBS کلا روش زمان بندی نیست که ما به وظایف میگیم WBS که اصلا همون ساختار توقف کار میشه ترجمه اش فک کنم نه ؟ ... |
RE: مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - JAFARI71 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ)threefx نوشته شده توسط: دوستان اون WBS که همراه PERT و CPM اومده بود که جواب نمیشد سه تاییشون ؟! حقیقتش من دو سه دوری مهندسی نرم پارسه رو خوندم اصلا چشمم به همچین چیزی نخورده بود ![]() به نظرم همون CPM و PERT درسته |
|
مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - shamim_70 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
دوستان چرا اون سوال نمایش طراحی معماری میشد فقط گزینه ۲یعنی نمایش ساختار مولفه ها؟؟ گزینه ۱هم درس بود..اخه ما میگم معماری چارچوبی رو فراهم میکنه ک میتونیم ازش جای دیگه هم استفاده کنیم یعنی قابلیت استفاده مجدد داره پس گزینه ۱ ک گفته عناصر تکراری میشه در کاربردهای مشابه بکار برد هم میتونه جواب باشه!! |
RE: مهندسی نرم افزار ای تی ۹۴ - alizl70 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: دوستان چرا اون سوال نمایش طراحی معماری میشد فقط گزینه ۲یعنی نمایش ساختار مولفه ها؟؟من تو کتاب مهندسی نرم افزار اینطور خوندم که در طراحی معماری تکرارها و شرط ها بررسی نمی شوند.با توجه به این جمله میشه گفت که گزینه ۱ اشتباهه.سر جلسه خیلی بش فکر کردم و هیچ جور نتونستم خودمو قانع کنم که ۱ درسته واس همین ۲ زدم |