قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - shahabutd - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ
تو کوران پرسش و پاسخ هایی به این شکل که ((کجا قبول میشم)) و ((با این رتبه کجاهارو میارم)) و ... یکی از دوستام یه عکسی از لیست قبولی های پارسه ۹۱ گرفته بود پارسال واسم فرستاد جالب بود من که امیدوار شدم ایشالا شماها هم امیدوار بشین |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - mohammad_rezaaa - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
سلام.دوست گرامی لیست قبولی های رشته فناوری اطلاعات رو نداری ؟ |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - مهرانگیز - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
منم لطف دوستمونو کامل میکنم. قبولی های پارسه در سال ۹۲ : -------------------------------------------------------------------------- دوستان پایین همین ص فایلای معماری و تجارت رو دوباره آپلود کردم. |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - mmuid - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
مرسی از همه شما بزرگواران همیشه شاد و همیشه پیروز باشید انشالله تعالی |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - mohammad_rezaaa - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
سلام. دوست عزیز فایل karnameye IT-It tejarat1.pdf خرابه.دانلود نمیشه.ممنون میشم اصلاح کنید. |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - parinaz_st70 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
اره برا منم دانلود نمیشه . اگه میشه اصلاح کنین . کلی مرسی . این چند روز همش دنبال این فایلای پارسه بودم ..... |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - مهرانگیز - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
اینم خدمت شما. |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - saeeed69 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ
فایل معماری مشکل داره اگه امکانش هست درستش کنید . متشکر |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - sana2014 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
سلام خیلی ممنون از لطفت ولی فایل معماری رو نمی تونم باز کنم |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - mndn - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: اینم خدمت شما. فکر کنم رتبه ها با دقیق نیست ....................... ۹۸۵ شبکه را زده شبکه تبریز قبول شده !!!!!!!!!! میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// با این حال ممنون |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - sadradin - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: اینم خدمت شما. سلام احتمال داره سهمیه شاگرد اولی بوده / موقعی که افراد برای انتخاب رشته مراجعه میکنن ، پرینت کارنامه رو میگیرن که تمام مشخصات داخلش هست ، پس از اعلام نتایج کارنامه ها رو چک میکنن میبینن بچه ها کجا قبول شدن |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - shahabutd - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ
مرسی ولی اگه میشه فایل معماری رو درست کنید دوست عزیز. |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - مهرانگیز - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ق.ظ
بفرمایید اینم فایل معماری. نمیدونم چرا فایلا هی خراب میشن و به قول دوستمون احتمال سهمیه شاگرداولی واسه رتبه های بالا هست. |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - ستاره بارون - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ق.ظ
سلام دوست عزیز خیلییی ممنون بابت این کارت . واقعا کار عالی انجام دادی.خیلیها دنبال این رتبه ها بودن |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - arostami - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ق.ظ
مگه ممگنهبا توجه به pdfارائه شده با رتبه ۳۲۰۱و۳۳۴۸ خواجه نصیر قبول شد |