تالار گفتمان مانشت
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخه‌ی قابل چاپ

بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - zs.hoseini - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ

بچه ها همونطور که میدونید سازمان سنجش کلیدارو گذاشته
هرکس درصدای خودشو بگه ببینیم چه کردیم :دی
درصدای من:
زبان ۱۰ (نامردا من وقت کم آوردم)
مشترک ۳۸/۸
مدیریت ۴۶/۶
تخصصی مشترک ۳۸/۸
معماری ۱۳/۸

بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - mahua - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ

زبان:۲۰/۰۰
مشترک:۲۲/۲۲
مدیریت:۲۲/۲۲
تخصصی:۳/۰۰
چه افتضاحی...!!

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - GHAYYARI - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT)
زبان : ۱۶
مشترک: ۳۳
مدیریت:۲۲
تخصصی مشترک:۳۰
(البته اگر سؤال ۴۸ گزینه صحیح ۳ باشه و سؤالهای ۸۴ و ۹۱ هم حذف بشه خیلی خوب میشه، درس پایگاه داده به کلی حذف بشه همشو غلط زدم!Sad)

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sm.ayyoubzadeh - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ

زبان ۴۰
مشترک ۱۶ Sad
مدیریت ۴۰
تخصصی ۲۵/۹ تا ۴۰ (دو سوال یادم نیست چی زدم)

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Mahoor - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ ب.ظ

بچه ها چطوری درصداتونو حساب میکنین؟

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mahua - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ

[php]
(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ ب.ظ)Mahoor نوشته شده توسط:  بچه ها چطوری درصداتونو حساب میکنین؟
(تعداد جواب درست*۳ )-( تعداد جواب غلط )تقسیم بر تعداد کل سوال *۳
آخرشم ضرب در ۱۰۰ کن

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zs.hoseini - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ

زبان ۱۰ (نامردا من وقت کم آوردم)
مشترک ۳۸/۸
مدیریت ۴۶/۶
تخصصی مشترک ۳۸/۸
معماری ۱۳/۸

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mahua - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ

زبان:۲۰/۰۰
مشترک:۲۲/۲۲
مدیریت:۲۲/۲۲
تخصصی۱۶/۶۶(چند تا سوال یادم نیست چی زدم ولی غلط زیا دارم و درست هام نابود شدن...)
چه افتضاحی!!

(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ)GHAYYARI نوشته شده توسط:  با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT)
زبان : ۱۶
مشترک: ۳۳
مدیریت:۲۲
تخصصی مشترک:۳۰
(البته اگر سؤال ۴۸ گزینه صحیح ۳ باشه و سؤالهای ۸۴ و ۹۱ هم حذف بشه خیلی خوب میشه، درس پایگاه داده به کلی حذف بشه همشو غلط زدم!Sad)
منم کلا پایگاه داده رو غلط زدمSad

بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - zs.hoseini - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ

اصلا امسال کنکور آی تی سخت بوده یا راحت
من درصدام نسبت به پارسال زیاد فرقی نکره Sad

بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - Mahoor - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ

بچه ها درصداتونو چطوری حساب میکنین؟

RE: بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - zs.hoseini - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ)Mahoor نوشته شده توسط:  بچه ها درصداتونو چطوری حساب میکنین؟

تعداد سوالایی که درست زدی رو در ۳ ضرب کن.بعد تعداد سوالایی که غلط زدی رو از این عددی که به دست آوردی کم کن.
حالا نتیجشو تقسیم بر تعداد کل سوالا ضربدر ۳ کن
آخرشم یه ضربدر ۱۰۰

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ

مشترک ۳۲
مدیریت ۶۷
تخصصی ۴۰
زبان ۶

مشترک که خیلی سوالاش غلط جواب داده شده
ایشالا اصلاح بشه چون حق خیلیا داره ضایع میشه

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - alidg - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ

زبان ۵۲
مشترک ۳۵
مدیریت ۲۰
تخصصی ۴۸

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ)zs.hoseini نوشته شده توسط:  زبان ۱۰ (نامردا من وقت کم آوردم)
مشترک ۳۸/۸
مدیریت ۴۶/۶
تخصصی مشترک ۳۸/۸
معماری ۱۳/۸

یقینا زیر ۵۰ میشی

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sohrablou - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ

زبان سفید
مشترک ۳۴/۴۴
مدیریت حدود ۳۰/۰۰
غیر مشترک ۳۱/۴۸
به نظر شما حدود رتبه من چند میشه ؟؟