![]() |
گراف مسطح - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
گراف مسطح - zr2358 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۷ ب.ظ
چرا این گراف مسطحه؟ من هر کاری میکنم نمیتونم یالهاشو جوری رسم کنم که تلاقی نداشته باشن! گسسته پوران ص ۲۴۲ سوال ۳۲ آفاق خانم کجا رفتی؟ ![]() چرا پستت پاک شد نه شکلش توی کتاب پوران همینه، من دوباره چک کردم یعنی پوران اشتباه کشیده؟ ![]() |
RE: گراف مسطح - ف.ش - ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۷ ب.ظ
همینجام رفتم کتابو بیارم توی کتاب مقسمی ضلع بالای مربع رو نکشیده و جواب رو به این صورتی که کشیدم گفته. راسها و یالهای مربع رو قرمز کردم که مشخص باشه چیکار کرده. عکس تصحیح شد. |
گراف مسطح - zr2358 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۸ ب.ظ
مطمئنی این سوال همون سواله؟ سوالی که من گفتم ۶ تا راس داره. ۴ تا رئوس مربع ۲ تا هم سمت چپ و راست من که نفهمیدم شکلی که شما دادی چطوری اینطوری شده. علوم کامپیوتر ۸۲ یعنی میگه پوران اشتباه کشیده؟ درستش چجوریه؟ آهان تغییرش دادی بذار ببینم |
گراف مسطح - ف.ش - ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۱ ب.ظ
بله همون سواله.مقسمی ضلع بالای مربع رو نکشیده. چون اگه ضلع بالای مربع بود دیگه مسطح نبود. واسه اینکه خیالتون راحت بشه بگم که گزینه ۴ رو هم اشتباه کشیده (مستطیل یه قطر داشته که نکشیده) اگه گزینه ۴ این قطر رو نداشته باشه مسطح میشه اما پوران قطر رو نکشیده و با این حال گفته گزینه ۳ مسطحه!! |
گراف مسطح - zr2358 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۴ ب.ظ
OK متوجه شدم پس مشکل از سوال پورانه... ممنونم آفاق جان |
گراف مسطح - ف.ش - ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۵ ب.ظ
خواهش میکنم. شواهد اینطور میگه ![]() |
گراف مسطح - zr2358 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۵ ب.ظ
چه جالب!! به هیچ کتابی نمیشه اعتماد کردا!! همشون آدما اغفال میکنن. (۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: خواهش میکنم. شواهد اینطور میگه بازم دست آقا/ خانم شواهد درد نکنه که حقایق را رو میکنه... ![]() ![]() |
RE: گراف مسطح - ۵۴m4n3h - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۱۰ ب.ظ
اِ! پس چرا من کشیدم؟ ![]() |
RE: گراف مسطح - zr2358 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۱۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: اِ! پس چرا من کشیدم؟ شما قطرای مربع رو نکشیدی ![]() |
RE: گراف مسطح - ۵۴m4n3h - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۰ ب.ظ
خب اینم قطراش ![]() |
RE: گراف مسطح - zr2358 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: خب اینم قطراش اوا راست میگید چطور شد؟!! ![]() اینکه انگار درست به نظر می رسه ![]() ![]() بذار ببینم میتونم اشکالی توش پیدا کنم؟ ![]() مثل اینکه حق با شماست من که نتونستم ایرادی ازش بگیرم باریکلا به شما چطوری بدستش آوردین خیلی پیچیده اس؟ |
RE: گراف مسطح - danialfx - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۲ ب.ظ
سلام این سوال ۳۲ که من میبینم. به نظر میرسه گزینه ۴ درسته. اینم رسمش. درست نیست؟؟؟ بالاخره سوال پوران غلطه یا جواب غلطه؟؟؟ طبق این سوال پوران و این شکل هایی که کشیده گزینه ۴ درسته. [attachment=337] (۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: خب اینم قطراش خب اینم که درسته. ![]() |
RE: گراف مسطح - ف.ش - ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۲ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط: سلامخوب من که گفتم قطر مستطیل جا افتاده. (یه قطر داشته اونم نکشیدن!) |
RE: گراف مسطح - danialfx - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۲ ب.ظ
خب من پست اول تاپیک رو دیدم رفتم سراغ حلش. بعد هم که پست رو دادم. تازه بقیه پست های تاپیک رو دیدم و خوندم به هر حال ببخشید. خب من پست اول تاپیک رو دیدم رفتم سراغ حلش. بعد هم که پست رو دادم. تازه بقیه پست های تاپیک رو دیدم و خوندم به هر حال ببخشید. |
RE: گراف مسطح - jaroon - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۵۰ ب.ظ
دوستان واسه تشخیص مسطح بودن فانون خاصی هست؟ |