تالار گفتمان مانشت

نسخه‌ی کامل: گرایش هوش مصنوعی:معرفی،تجارب،توصیه ها،استعدادها،پیش نیازها و...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.

رشته من نرم افزاره اما راستش اصلا بهش علاقه ندارم و واسه ارشد دیگه نمی خوام این گرایشو ادامه بدم.
از مباحثی که توی گرایشای سخت افزار و هوش مطرح می شه خیلی بیشتر خوشم میاد .
به کارای پژوهشی خیلی علاقه دارم ،البته اگه جنبه عملی هم داشته باشه و مثلا به مقاله نویسی محدود نشه و بشه توی پروژه های خاصی پیاده سازیش کرد.
می خواستم ببینم که ایا توی ایران برای هوش و سخت افزار جایی برای کارای پژوهشی وجود داره( عملی و نه صرفا تحقیقاتی )؟ اگه هست چه زمینه هایی؟

ممنون می شم از راهنماییتون دوستان
کسی نیست کمک کنه؟

یه سوال دیگه هم داشتم، من توی درسای طراحی الگوریتم ،داده و قسمتایی از هوش که به روش های جستجو و پیمایش درخت مربوط می شه ضعیفم اما بحث هایی که توی ارشد هوش مطرحه مثل بینایی ماشین ، پردازش، منطق فازی و... خیلی برام جالبن.
میخواستم بدونم که ایا مباحث طراحی الگوریتم و روش های جستجو پیشنیازی برای مباحث مطرح در کارشناسی ارشد هوش محسوب می شن یا اینکه با پایه ضعیف توی این درسا هم می شه وارد دوره ارشد هوش شد و راحت خارج شد؟!
(11 تير 1391 12:46 ق.ظ)شعله نوشته شده توسط: [ -> ]بحث هایی که توی ارشد هوش مطرحه مثل بینایی ماشین ، پردازش، منطق فازی و... خیلی برام جالبن.
شما این مباحث رو کار کردید؟
خوب تو ارشد برو هوش بخون .
اول کاملا از ادامه تحصیل و آینده شغلی، زمینه های کاری رشته مورد نظر و ... مطمئن شو بعد برو واسه ارشد هوش یا معماری بخون.
(11 تير 1391 12:53 ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: [ -> ]
(11 تير 1391 12:46 ق.ظ)شعله نوشته شده توسط: [ -> ]بحث هایی که توی ارشد هوش مطرحه مثل بینایی ماشین ، پردازش، منطق فازی و... خیلی برام جالبن.
شما این مباحث رو کار کردید؟
کار نکردم ولی با همون اطلاعات و دید کلی ای که در مورد مباحث مطرح توی هوش و کاربرداش پیدا کردم علاقه مند شدم به این گرایش.
ولی نمی دونم که این کاربردا توی ایران در چه سطحیه؟
مثلا در زمینه طراحی و ساخت سیستم های هوشمند پزشکی یا صنعتی ، توی ایران کاری به اون صوت انجام می شه؟ و اگه میشه از تخصص هوش توی این پروژه ها استفاده ای می شه؟ یا اینکه دانش متخصصای کنترل و مخابرات توی زمینه های کنترل هوشمند و پردازش تصویر ترجیح داده می شه به اطلاعات یک متخصص هوش مصنوعی؟
در مورد سخت افزار و احیانا پژوهشهای عملی ای که امکان اجراشون توی کشورمون وجود داره هم اطلاعات می خواستم.اینکه فارغ التحصیلای این رشته می تونن توی پژوهشگاه ها تحقیقات کاربردی انجام بدن و ایا این رشته در پروژه های مختلف از جمله صنعتی کاربردی داره؟

(11 تير 1391 01:42 ق.ظ)esi نوشته شده توسط: [ -> ]خوب تو ارشد برو هوش بخون .
اول کاملا از ادامه تحصیل و آینده شغلی، زمینه های کاری رشته مورد نظر و ... مطمئن شو بعد برو واسه ارشد هوش یا معماری بخون.

من فارغ التحصیل نرم افزار هستم و الان برای ارشد می خوام تصمیم بگیرم
البته اینده کاری رو که شنیدم نه واسه هوش و نه واسه سخت چنگی به دل نمی زنه و ظاهرا بیش تر باید به فکر هیئت علمی شدن بود درسته؟
در مورد وضعیت این دو تا گرایش از نظر پژوهشی هم کماکان منتظر نظرات دوستان هستم Smile
من توی مرحله انتخاب گرایشم . لطفا کمک کنید.
بستگی به زمینه کاری در گرایش مورد نظرتون هم داره مثلا من که روی سیستم های تحمل پذیر اشکال کار می کنم، باید به همون استاد دانشگاه شدن فکر کنم و تحقیقاتی که شاید هیچ وقت در کشور خودمون به درد جایی نخوره و زیاد استفاده نشه و در حد همین کارهای پژوهشی باقی بمونه و به درد دیگه ای نخوره. البته امیدوارم برای من اینطور نشه ولی دانش آموخته های قبلی اکثر اونها بعد از دکترا استاد دانشگاه شدند.
باید ببینید زمینه های دیگه هم همین طوری هستند یا نه.
با دیدن اهداف هوش خیلی نمیشه فهمید که به هوش علاقه دارید یا نه. باید درگیر کار بشید، یه نمونه کار واقعی انجام بدید ببینید خوشتون میاد یا نه. البته خیلی از زمینه های هوش نیاز به پیش زمینه هایی داره که بدون اونا عملا دارید با یه سری الگوریتم کار می کنید، به عبارت دیگه در سطح لیسانس کار می کنید، در حالی که تو ارشد ما علاقه داریم بدونیم اون الگوریتم ها از کجا اومدن و خودمون اونارو بهبود بدیم.
مقاله های هوش اونایی که ایده جدیدی دارن تا اونجایی که من دیدم همه پیاده سازی اون ایده رو هم دارن تا کاراییش مشخص بشه.
دوستان میتونند در این تاپیک هر تجربه ای،دانشی،توصیه ای که فکر میکنند برای اونایی که میخوان گرایش هوش مصنوعی را تو ارشد انتخاب کنند ولی نمیشناسنش و نمیدونن با چی قرار روبه رو بشن و اینکه ممکن یه تصور اشتباهی در ذهن داشته باشن که باعث انتخاب اشتباه بشه که درآینده به مشکل بخورند،بدرد میخوره و چیزی که خودشون باهاش روبه رو شدنو و چیزی که قبلش فکر میکرندو...رو اینجا مطرح کنند
ایشالله که کمکتون باعث بشه دوستان از الان بتونند یه انتخاب درست برای سال بعد داشته باشند Smile
دوستانی که تو این رشته در دانشگاه های مختلف مشغول تحصیل هم هستن میتوند کمک خوبی به این تاپیک بکنند
(11 تير 1391 05:25 ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: [ -> ]خیلی از زمینه های هوش نیاز به پیش زمینه هایی داره که بدون اونا عملا دارید با یه سری الگوریتم کار می کنید

چه پیش زمینه هایی؟ ممنون می شم بیش تر توضیح بدین.
بعضی زمینه ها احتیاج به سیگنال و سیستم و گاهی پردازش سیگنال های دیجیتال دارن. مباحثی که تو الگوشناسی آماری هم درس داده میشه تو زمینه های مختلف به درد میخورن. بعضی وقت ها به مفاهیم پایه ای جبر خطی نیاز میشه.
ادغام شد.ادامه بحث رو اینجا ادامه بدید
ممنون
یعنی بقیه دوستان هیچ توضیح و پیشنهادی ندارن که به امثال من کمک کنه؟!! Huh
کماکان منتظریم و پیشاپیش متشکرSmile
من واسه ارشد گرایش هوش رو انتخاب کردم ولی الان خیلی دچار تردید شدم چون از طرفی فهمیدم که بازار کار واسه این رشته کمه همین که من علاقه ام واسه رشته شبکه بیشتر از هوشه.
میشه در مورد قبولی توی این دو رشته واسم بیشتر توضیح بدید؟
سلام
یه کسی که هوش میخونه آخرش چه کاره میشه ؟
یعنی باید بره کجا کار کنه؟
سطح درآمدش چقد میشه؟
میشه هوش خوند ولی عین یه مهندس نرم افزار کارا ی نرم افزاری کرد؟
ممنون اگه کمک کنید
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع