تالار گفتمان مانشت

نسخه‌ی کامل: پذیرش با عنوان قرآن کاوی رایانشی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام

این رشته درواقع زیرگرایش یکی از موضوع های هوش مصنوعی هست. زیر شاخه های هوش، پردازش تصویر، یادگیری ماشین، داده کاوی، پردازش زبان طبیعی و ... می شن. این رشته جدید هم به نظر من زیر شاخه پردازش زبان طبیعی هستش. خودم فیلد کاریم رو پردازش زبان انتخاب کردم و روی زبان فارسی کار می کنم. از این جهت اگر قرار بود جدا شه از هوش مصنوعی بهتر بود کلا پردازش زبان طبیعی رو جدا می کردن و اسم رشته می شد هوش مصنوعی - پردازش زبان طبیعی ( خودم الان برای پایان نامه ام کمبود دانش زبان شناسی رو احساس می کنم) و یک برنامه ای برای این رشته درست می کردن. مشکل دیگر این رشته هم عدم آشنایی دانشجوهاست.

در باب این رشته هم فکر کنم بیشتر پایان نامه هایی که تعریف شن در همین زمینه پردازش زبان باشن و بعیده سراغ پردازش تصویر برن ( درسی در این زمینه پاس نمی کنید) اما رمز نگاری که یکی از دروسیه که می شه برداشت رو نمی دونم چه استفاده ای داره.

پ.ن.: تعجب کردم رتبه 263 بهشتی قبول شده به این تاپیک رسیدم (تبریک) :-D

پ.ن: دکتر طالب پور هم تحصیلات حوزوی داره هم دانشگاهی. بهشتی هم یه پژوهشکده اعجاز قرآن چند ساله داره که مسئولش دکتر طالب پور هستش. ( مسئول پژوهشکده فضای مجازی هم هستن).
سلام به همه
دوستان با توجه به اینکه این تایپیک مربوط به سال 94 میشه نمیدونم الان کسی پیاممو بخونه یا نه، ولی با خوندن نظراتتون واقعا دلسرد شدم.
من خوشبختانه یا متاسفانه امسال دانشگاه بهشتی قرآن کاوی رایانشی پذیرفته شدم، خودم از قبولیم برای این گرایش خیلی ناراحت شدم، اومدم مانشت یه کم روحیه بگیرم یا اطلاعاتی کسب کنم ولی بدتر ناامید شدم.
کاش می شد تغییر گرایش داد Sad
در سایت رسمی این رشته در دانشگاه شهید بهشتی، این توضیحات برای معرفی رشته قرآن­ کاوی رایانشی آمده است؛ رشته­ ای است که بتواند پاسخگوی کشف نظم موجود در قرآن و روابط میان الفاظ و مفاهیم آن از طریق روش­های فوق الذکر باشد. گسترش رشته­ هایی مانند زبانشناسی رایانشی و پردازش زبان طبیعی عربی در بسیاری از دانشگاه­ های معتبر دنیا مانند استنفورد و کلمبیا، نشان از اهمیت و لزوم وجود چنین رشته هایی دارد.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.



آیا فارغ التحصیلان رشته قرآن کاوی رایانشی، مهندس کامپیوتر محسوب می شوند و می توانند در آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر شرکت نمایند؟
بله، فارغ التحصیلان رشته قرآن کاوی رایانشی مهندس کامپیوتر هستند و می توانند در مقطع دکتری مهندسی کامپیوتر ادامه تحصیل دهند.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
لینک مرجع