تالار گفتمان مانشت

نسخه‌ی کامل: کشف جدیدم در مورد میوه ی لیموشیرین
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
همیشه با لیموشیرین خوردن دردسر داشتم.یعنی فقط وقتی 4 قسمتش می کردم که بخورمش فقط میرسیدم دو قسمتشو بخورم.بقیه اش تلخ میشد و باید میریختمش دور.چون قابل خوردن نبود.اما دیروز به طور اتفاقی یادم رفت 2 قاچ باقی مانده رو بریزم ت سطل اشغالی.همینجوریییی موند تو اشپزخونه.بعد 3 ساعت امودم چشمم خورد بهش.گفتم بزار یه ریفشو بخورم ببینم یه لیمو شیرین چقدر میتونه تلخ باشه.اما وقتی خوردمش کاملا شیرین بود. تا امروز این بلا رو سر سه تا لیمو شیرینه دیگه هم دراوردم.دیدم اره فرضیه ام درسته.لیموشیرین که بعد از برش تلخ شده و قابل استفاده نیست بعد سه ساعت دوباره قابل استفاده است.نمیدونم چرا؟Exclamation
امروز امتحان کنم ببینم کشف جدیدتون درسته یا نه Wink
عجب.. خوب خوبه دیگه اینم یه نوع کشفه، سریع یه مقاله ازش بکشید بیرون Big Grin ;-)
شاید لیموشیرین های شما فرق داره !! Tongue
از ظهر که این مطلب رو گذاشتید رفتم امتحان کردم ، یعنی خدا برای هیچکس نخواد Big Grin
نیم ساعته هر چی شیرینی تو خونه داریم خوردم ولی این ته تلخیش هنوز مونده DodgyTongue
دو ساعت باید بگذره.من اینو هم با لیمو شیرینای خنه خودمون هم خونه مامان بزرگم امتحان کردم.
(21 آذر 1392 05:28 ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: [ -> ]همیشه با لیموشیرین خوردن دردسر داشتم.یعنی فقط وقتی ۴ قسمتش می کردم که بخورمش فقط میرسیدم دو قسمتشو بخورم.بقیه اش تلخ میشد و باید میریختمش دور.چون قابل خوردن نبود.اما دیروز به طور اتفاقی یادم رفت ۲ قاچ باقی مانده رو بریزم ت سطل اشغالی.همینجوریییی موند تو اشپزخونه.بعد ۳ ساعت امودم چشمم خورد بهش.گفتم بزار یه ریفشو بخورم ببینم یه لیمو شیرین چقدر میتونه تلخ باشه.اما وقتی خوردمش کاملا شیرین بود. تا امروز این بلا رو سر سه تا لیمو شیرینه دیگه هم دراوردم.دیدم اره فرضیه ام درسته.لیموشیرین که بعد از برش تلخ شده و قابل استفاده نیست بعد سه ساعت دوباره قابل استفاده است.نمیدونم چرا؟
منم همین بحث رو با هم اتاقی هام داشتم و نظر من اینه که لیمو شیرین اگه ذاتش شیرین باشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد که تلخ بشه! و اگه از ابتدا تلخ باشه که باز هیچ روشی نمیشه شیرینش کرد. یعنی تلخی و شیرینی ذاتی هست و اکتسابی نیست.
چشم.حتماااااااااااااااااااا.
منم امروز یه مساله ای رو در مورد لبو کشف کردم ، دیشب لبو درست کردم ، حدود 1.5 ساعتی دیشب رو اجاق بود صب هم 1.5 ساعت، و اما کشفی که من انجام دادم : " خوردن لبوی داغ در هوای سرد بیرون خیلی بیشتر از خوردن لبوی داغ در داخل اتاق حال میده Big Grin " حالا دوستانی که تمایل دارن میتونن روش کار کنن و یکی دو تامقاله ازش بکشن بیرون Big Grin.
جدی خوب واقعا دلیلشو بفهمید و اونو منتشر کنید! شاید 1 راز یا خاصیتی داخلش نهفته باشه که بشه مثلا تو شیرین کردن شربتهای دارویی ازش استفاده کرد بجای سدیم ساخارین:دی
(22 آذر 1392 02:50 ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: [ -> ]منم امروز یه مساله ای رو در مورد لبو کشف کردم ، دیشب لبو درست کردم ، حدود ۱/۵ ساعتی دیشب رو اجاق بود صب هم ۱/۵ ساعت، و اما کشفی که من انجام دادم : " خوردن لبوی داغ در هوای سرد بیرون خیلی بیشتر از خوردن لبوی داغ در داخل اتاق حال میده Big Grin " حالا دوستانی که تمایل دارن میتونن روش کار کنن و یکی دو تامقاله ازش بکشن بیرون Big Grin.

وای مردم از خنده Big Grin کشفتون رو ثبت کنید حتما Tongue
من فقط یک نکته رو یادآوری کنم میزان ویتامین ث موجود در مرکبات پس پوست گرفته شدن روند نزولی رو طی میکنه
یعنی شما 2 ساعت 3 ساعت بعد از پوست گرفتن که این دست میوه ها رو میل می فرمایید خاصیت اولیه اش رو از دست میده Smile
بچه ها اگه زحمتی نیس یه کشف جدیدی هم در مورد خمیر دندون بکنید.
بدجنس تا 3-2 ساعت بعد از اینکه مسواک زدی نمیتونی هیچی بخوری بس که تلخه!!

با تشکر Big Grin
لینک مرجع